Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Olga

Tabletki Kontracept. Czy po 4 dniach zażywania moge byc w ciąży?

Polecane posty

Gość gość Olga

Hej. Mam pytanie. Zaczelam brac Kontracept w drugim dniu miesiączki, kochałam sie z narzeczonym po wybraniu 4 tabletek, doszedl we mnie - czy moge byc w ciazy? Zastanawiam sie czy dzialaja od razu te tabletki (moje pierwsze opakowanie). Chyba jutro zrobie test! Pomocy!!

Gość gość
tabletki dzialaja od razu jezeli wezmiesz pierwsza tabletke w pierwszym dniu miesiaczki , ty wzielas w drugim to powinnas sie dodatkowo zabezpieczac 9 dni , a test to mozesz zrobic ale 14 dni po stosunku bo wczesniej to ci ciazy nie wykryje

Gość gość Olga
W poniedzialek dostalam okres, prawie nic nie leciało, we wtorek bylam u ginekologa i powiedzial zebym od razu je zaczęła brac. W piatek doszło do stosunku, raczej dni niepłodne, ale cholera wie.. Myslalam ze jednak beda działały.

Gość gość
Prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest bardzo niewielkie, ale nie można go całkowicie wykluczyć. Powinnaś przeczytać ulotkę. To jest podstawa!

Gość gość Olga
W ulotce jest napisane ze trzeba przyjąć pierwszego dnia krwawienia. Ale wydawało mi sie ze jak gino powiedzial ze mam od razu przyjąć to ze bedzie działało.

Gość gość Olga
W sensie ze w poniedzialek zaczęło mi sie plamienie, we wtorek zaczelam brac (jak krwawienie juz bylo normalne) bo tak gino powiedzial to chyba powinny dzialac.