Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coś coś coś cokolwiek

mój piesek został ukąszony przez węża

Polecane posty

więc tak dzisiaj moja suczka została ukączona przez jakiegoś gada niestety mnie przy tym nie było więc nie umiem określić jaki to był wąż ale ma strasznie spuchnięty puszczek i wydaje sie mi że opchlizna schodzi w strone przełyku.. piesek ma drgawki i oddycha nie miarowo... do tego nie może pić i jeść nie wiem co robić bo dzisiaj neidziela i zaden weterynarz nei przyjmuje w mojej okolicy widze że cierpi ale nie mam bladego pojęcia jak jej pomoc co gorsze tak strasznie sie boje że ją strace błagam was pomóżcie mi żebym cokolwiek zrobiła żeby przynieść jej ulge w cierpnieiu.

Gość gość
oczywiście ,ze weterynarze przyjmie, tylko ze to będzie wizyta nagla i więcej policzy za wizyte. U mnie w miescie weterynarz każdy przyjmie, nawetw nocy,lecz za to cena wyzsza

Gość gość
Musisz jak najszybciej udać się do weterynarza, ktoś na pewno Cię przyjmie, zwłaszcza w tak poważnym przypadku. Mam psa i królika i jeśli któremuś coś się dzieje, to zawsze chodzę do http://www.wetjaneczek.pl/ , nigdy nie ma problemu z przyjęciem.