Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny sen.. pomożecie z interpretacją?

Polecane posty

Gość gość

Otóż spotkało mnie masę smutnych przeżyć w ostatnim czasie a dzisiaj miałem taki sen: Jestem w kościele, jakby sam nie jestem pewien czy byli w nim ludzie. Klęcze i trzęse się daleko od ołtarza, odwrócony tyłem, czuje strach i przerażenie, modle się i mam wrażenie że Bóg jest na mnie wściekły, opierdziela mnie dosłownie.. nie słyszałem tego ale takie poczucie i widok jego olbrzymiej twarzy z wyrazem gniewu.

Gość gość
podświadomie czujesz, że ch/u/jem jesteś i takim umrzesz, wyrzuty sumienia zżerają cię od środka bo zrobiłeś coś złego w/g ogólnie przyjętych norm. tęsknisz za spokojem, a odczuwasz niepokój co ujawnia się we śnie kościołem i odwróceniem się od Boga

Gość gość
Nawet by pasowało.. ale czy zrobiłem coś złego. Nawet jeśli to nieświadomie.

Gość gość
pewnie masz zle wyobrazenie o Bogu,jako o kimś mściwym i okrutnym i to zapewne dlatego...a Bóg jest miłością i kocha Cię,nie przejmuj sie tym snem

Gość gość
Chyba właśnie mam dobre wyobrażenie jeśli to o to chodzi bo mam p********e w życiu : /

Gość gość
a dlaczego prze...bane masz w życiu?

Gość gość
no wlasnie nie masz,to wlasnie to wyobrazenie Ci szkodzi dodatkowo. Nie obwiniaj Boga za swoje niepowodzenia ja odkąd mam pewność,że Bóg mnie kocha jestem o wiele szczęsliwsza :)