Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GDZIE Z DZIECMI NA BASENY TERMALNE, CIEPLE ZRODLA

Polecane posty

Gość gość

Szukam jakichś fajnych basenów termalnych, ciepłych źródeł czy czegoś w tym stylu na wyjazd z dwójką dzieci 3 i 6 lat. Może być Południowa Polska lub Słowacja. Czy mógłby ktoś coś polecić? Fajnie byłoby wyjechać na jakieś 5 dni.

Gość gość
Bukowina Tatrzańska lub Białka

Gość gość
Weszłam teraz na cennik i jestem zaskoczona... Masakra jakaś....

Gość familytour
Witam, Zajmujemy się wypoczynkiem przy źródłach termalnych wód (basenach termalnych) od ponad 20 lat. Jeśli są Państwo zainteresowani samymi basenami termalnymi przy zakwaterowaniu na przykład na jakichś kwaterach lub tanim hotelu to polecam termy Oravice na Słowacji (bilet rodzinny dla 5 osób 54 Euro) termy Tatralandia (bilet rodziny 50 Euro dla 4 osób), termy Poprad (rodzinny 52 Euro). My jako biuro podróży Family Tour zapraszamy do wypoczynku z noclegami w każdym z tych kompleksów, cena nie wydaje się niska ale zawiera nieograniczone korzystanie z wszystkich atrakcji na miejscu. Jest korzystna cenowo gdy by chcieć z wszystkiego korzystać i płacić na miejscu to nasz pakiet jest bardzo korzystny cenowo. Zapraszam na familytour.pl

Gość gość
Dziękuję. Zaraz zajrzę na Waszą stronę

Gość gość
Lepiej jechać do Egiptu, do hotelu 5* - Będzie zdecydowanie taniej.

Gość beatamw
Polecam Besenovą taniej w porównaniu z Polską a sa to najlepsze baseny termalne jakie odwiedziłam

Gość Tadeusz R
Gdzie z dziećmi na baseny termalne? Wybór jest spory, są polskie nowe ośrodki, ale jest drogo. Taniej na Słowacji, w pakiecie z zakwaterowaniem, jedzeniem - baseny termalne, sauny, fitness - wszystko w pakiecie - kiedy u nas w Polsce za każdą usługę płacić będziemy oddzielnie. Osobiście z dziećmi jeżdżę do Popradu, zazwyczaj na 5 dni (wymoczymy się do woli, mniejszą pociechę mogę zostawić w pokoju zabaw nawet na kilka godzin pod opieką). Starszy lata po zjeżdżalniach, ostatnio znalazł sobie kompana i prowadzili "wojnę" na statu pirackim z resztą dzieciaków. Siedzę w "branży" znam wszystkie ośrodki jak własną kieszeń ;) Pozdrawiam, Tadeusz Rusin

Gość gość
Willa „Pod Miedzą” to pensjonat w Bukowinie godny polecenia. Bardzo miło spędziłam tam swój ostatni urlop i z cała pewnością nie będzie on ostatnim tam spędzonym. :) Możecie podejrzeć ich ofertę na tej stronie www.podmiedza.pl