Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RozczarowanyOłówek

pożyczka z wonga to dno

Polecane posty

chcialam sobie pozyczyc 200zł od WONGA. No fajnie ... niby zweryfikowali,umowe przeslali,ale musze im wyslac skan dowodu i mojego dochodu,bo inaczej to anulują. Helloł ... maja dostep do mojego KONTA - wplywy są,zatem po co mam im wysylać jakies skany ?!

Gość gość
nie pożyczaj, takie pożyczki to dno, pożyczasz grosze spłacasz masakryczne odsetki, kiedys to sie nazywało lichwiarstwo

To pic na wodę jest. Raz chciałem 500zł bo widziałem reklamę w telewizji i mimo, że zarabiam ponad 3tyś to nie dali:-) Jedna wielka ściema.

Gość gość
no bo oni nie pożyczają tym co nie mają opcji spłacić, emerytom, bezrobotnym itp. Co za interes pożyczyć na miesiąc i zyskać 10 zł odsetek, lepiej pozyczyć komuś kto jest niewypłacalny i potem odsetki urosną 100%.

no pierwsza jest za 10 zł ...... to sobie chcialam pozyczyc,gdyz nie mam od kogo.No ale nie dosc,ze widzą moje wplywy i przeslali mi wstepna umowę,to teraz jakies skany :| kiedys bralam w filarum,bo pierwsza jest za 0 zł i nie mialam takich jazd.

Gość gość
Wonga to zaufana firma myślę, żę nie ma co się obawiać wysyłać skanów. Dodatkowo warto poczytać o ew. kosztach dodatkowych np. na stronie http://www.chwilowki-pozyczki.eu/chwilowka/wonga/ by w razie nie spłacenia w terminie nie było zdziwienia :)

Gość wonga jest ok
wonga i vivus są ok,opłaty za przedłużenie są wysokie,lichwa to providenty,optimy i bociany ale wiadomo że czasem człowiek nie ma wyjścia a z dwojga złego ja wolę chwilówki niż prosić znajomych czy rodzinę

Gość gość
a w wonga to wysyłają umowę na adres pocztowy do podpisania?

Gość lucille34
Z tego co wiem to nie.Aczkolwiek będą wymagali przelania 1gr na ich konto.Celem potwierdzenia ważności danych, które wypełniłeś w formularzu. Polecam poczytać sobie opinie o firmie: http://www.pozyczki-pozabankowe.pl/wonga-opinie/ Na stronie jest ich sporo. W sumie ta opcja z przelewem 1gr jest moim zdaniem o wiele wygodniejsza niż czekanie aż przyjedize kurier. Dzięki temu kasa na konto wpadnie Ci o wiele szybciej.

Gość mariola88
Ja brałam w Feniko 800 zł i nie miałam żadnych problemów z nimi :) No i wszystko bardzo szybko załatwiłam przez internet :)

Gość gość
W tym temacie są same krypto reklamy a ktoś myśli, że ludzie się nabiorą i uwierzą. Ja teraz potrzebuje pożyczyć 1000zl i na pewno nie skorzystam z ww firm.

Gość maryla_chwalko
prawda jest taka, że skorzystałam z Feniko raz, z innych firm nie chciałam, bo ich oferta była do bani. Feniko bardzo okej, mogę polecić.