Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki kierunek powinnam wybrać

Polecane posty

Gość gość

Już 15 czerwca musze sie logowac :( Od zawsze wiedziałam że chce iść w humanistycznym kierunku, opinie na ten temat mnie ani troche nie interesują. Chce robić to co lubię , coś co będzie mnie pasjonować i będzie sprawiac mi satysfakcję. Z matmy jestem fatalnym przypadkiem,więc kierunki które sa połączone z matematyka odpadają. Lubię język angielski, swój poziom mogę ocenić na B2 ( średniozaawansowany) , interesuje się psychologią, lubię obserwować ludzi,ich zachowania, analizować to, ciekawi mnie też pisanie, pisałam takie amatorskie książki do szuflady, bloga. Chciałabym wyjechać na Erasmusa, potem może przenieść się na studia za granice bo teraz brak funduszy mi to uniemożliwia, ale chcialabym móc pracować kiedyś za granicą a największym marzeniem jest oczywiście dotarcie do Nowego Jorku, nawet jeśli nie praca tam, to chociaz możliwość wakacji i zwiedzania całych Stanów.. No dobra, to macie jakieś propozycję ? Chciałabym poznac zdanie osób trzechich. Wiem że może jestem niepoprawną marzycielką, jak ktoś czyta to wszystko to myśli "Młoda i głupia.." , ale należe do grupy tych osób, które wierzą w siłę marzeń i determinację, w końcu o to w życiu chodzi żeby robić to, co się lubi a nawet więcej- to co się kocha.

Gość gość
ja bym nic nie wybrala gdybym nie wiedziala co wybrac i jeszcze do tego pytala sie na kafeteriii ojejku pewnie pochodzisz z komuny wiec wyjedz poznaj swiat nawet nie wiesz kim jestes 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Gość gość
Ja jescze nie ide na studia, ale powoli zastanawiam sie nad wyborem i bardzo jestem zainteresowana tym www.psychologia.org moja kolezanka tam poszla i bardzo zachwala