Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obawy o ciąże

Polecane posty

Gość gość

Witam.Kochalem sie z dziewczyna pod koniec lutego miala wtedy dni nieplodne bez zabezpieczenia nasz seks nie wiem czy wgl mozna nazwac seksem bo trwal tylko kilka chwil max.20 sekund bo sie cyknalem .jej cykle sa regularne.Miesiaczke dostala 15 marca pozniej 15 kwietnia.Wszystko byloby okej ale pozniej spoznil sie jej o tydzien,najpierw dostala plamienie brazowe,dwa dni kolejne obfity okres a potem resztki.Bardzo sie boje bo jestesmy no moze i nie juz mlodzi ale o dziecku nie marzymy jak narazie.Dodam ze zyla w ogromnym stresie miala prawko i kilka innych klopotow doszlo.Jakby ktos mogl doradzic bylbym wdzieczny.Przez te dwa miesiace nie bylo zadnych objawow czula sie normalnie,doszlo tylko wzrost temperatutry po 2 miesiaczce oraz bol zoladka ktory trwal 3-4 dni.tak pozatym nic innego nie bylo

Gość gość
a testu ciazowego zrobic nie moze?

Gość gość
to jest za bardzo złożona sprawa ona twierdzi ze nie zrobi i już dlatego nie wiem co robić myslalem ze ktos moze mial sytuacje podobna i dlatego napisalem tutaj

Gość gość
Spoko. Nie obawiaj się. Gdyby zaciazyla, to byś o tym wiedział - po tak długim czasie to miałaby mnóstwo objawów. Także wyluzuj, nie zostaniesz tata w ciągu najbliższych 9 miesięcy :-)

Gość gość
bardzo sie ciesze wlasnie ma dzisiaj bol glowy mam nadzieje ze to tak upragniona miesiaczka bo czesto jak ja bolala glowa to zaczynal sie jej okres.uprawialismy jeszcze kilka razy seks ale wtedy to juz z zabezpieczeniem i bylem bardzo ostrozny.Dzieki za te slowa mam nadzieje ze wszytsko bedzie dobrze :)