Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyszłam do koleżanki a ona mnie niczym nie poczęstowała

Polecane posty

Gość gość

co o tym sądzicie? tzn nagle się zreflektowała i zaproponowała... wodę

Gość gość
Penie jest zabiegana matka i nie mysli o takich d**erelach bo ma za duzo na glowie. Abo wyszla z zalozenia ze sama bys poprosila.

Gość gość
Opisz dokładniej, bo nie wiemy co i jak? Gdzie przyszłaś? Do koleżanki - do domu ? do pracy? Przyszłaś ot tak czy na zaproszenie? Czy umawiałyście się co konkretnie będzie jeść/pić/robić? O co chodzi ci autorko ?

Gość gość
tak po prostu się umówiłyśmy, wpadłam do niej, akurat przejeżdżałam w okolicy, na nic się nie umawiałyśmy, ale to chyba normalne, że gościa się częstuje jakimś jedzeniem, herbatą, kawą, winem, a nie wodą (?) zabiegana nie była i dzieci nie ma

Gość gość
Chamstwo

Gość gość
uważam, że jest niegościnna po prostu

Gość gość
Moze skoro wpadłaś niezapowiedziana to nic nie miała? Ja na codzien tez pije tylko wodę i będąc na diecie nie trzymam jakichś zapasów słodyczy, więc wpadając do mnie nie zapowiedziana dostałabyś wodę /kawę /herbatę.

Gość gość
jak się składa niezapowiedzianą wizytę to tak jest, co innego gdyby był to proszony obiad lub kolacja, miałabyś prawo oczekiwać wykwintnych potraw, ale wówczas wypada, gdy gość przynosi np. dobre wino albo prezent dla gospodarza

Gość gość
Nazywajmy rzeczy po imieniu. Chociaż herbatę mogła zrobic

Gość gość
Niektórzy mają tak głęboką niechęć do wchodzenia komukolwiek w tylek, że nawet przyjaciółce nie zaproponują wody. Trzeba było poprosić o coś do picia.

Gość bacha92w3
może jest roztargniona? do mnie kiedyś przyjechał chłopak, od razu zaczęłam go wypytywać co tam i jak tam, a po 15 minutach zorientowałam się, że może on chce wypić ciepłą herbatę albo coś zjeść, bo jechał 6 godzin a była zima :D

Gość TixTom
Prostaki tak mają, że nie potrafią się zachowywać, to co się dziwisz, że nie zostałaś niczym poczęstowana.