Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymarzonaa

jak to jest z tą miłością

Polecane posty

Gość wymarzonaa

Istnieje prawdziwa miłość gdzie 2 osoby naprawdę sie kochają? Nie pytam o zwiazki typu ( bo jest ładna / dobra w łóżku / będzie dobrą żona to z nią sie ożenię lub będzie mi z nim dobrze to dobra partia wyjdę za niego. LUB - bo razem raźniej, łatwiej, kazdy sie z kims wiąże, żeby nie byc samotna osobą Rozumiecie o co mi chodzi ? O to ze 2 osoby sie naprawdę kochaja i wiedza ze to jest to , bez kalkulacji . Istnieje czy nie ?

Gość gość
platoniczna? istnieje ale nie wiem czy jest trwała bo człowiek się zmieni to miłość może zniknąć. Bez sensu. Jesteśmy na chwilę miłość nie przetrwa zniknie razem z nami. Pogubiłam się

Gość gość
Istnieje, ale ją trzeba długo budować. Większość niestety idzie na łatwiznę, żenią się dla pieniędzy albo seksu, a jak są problemy to uciekają.

Gość wymarzonaa
Czyli co ? Nie istnieje ? To przykre.

Gość wymarzonaa
No właśnie nie pytam o interesowne związki. Tylko te z sercem

Gość gość
Piszesz wypracowanie z literatury?

Gość wymarzonaa
Mam 21 lat i zawsze żyłam w przekonaniu,ze istnieje ale nie spotkalam do tej pory i zaczynam watpic

Gość gość
Romantyzm to piękna cecha charakteru, ale w dorosłym życiu trzeba ją wyłączyć, albo z nią żyć i cierpieć.

Przyjdzie na to czas. Przyjdzie czas na spacery w letnią noc. I nawet nie zorientujesz się kiedy;)

Gość wymarzonaa
14.11 chyba właśnie zaczynam to dostrzegać

Gość gość
już nie wiem

Gość gość
Nigdy nie kochałam prawdziwie więc nie wiem, nie miałam szczęścia by zobaczyć swoje własne szczęście. Gdybym nauczyła się kochać samą siebie pewnie wiedziałabym jak kochać drugą osobę. A tak sądzę, że miłość to wymysł naszego umysłu ,to nasze wyobrażenie o drugiej osobie, a gdy ono się nie potwierdza miłość się ulatnia. To jest nasza iluzja.