Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Które zawody wykonują przegrańcy życiowi a które wygrańcy życiowi typujemy

Polecane posty

Gość gość

Najwięksi Wygrańcy życiowi to niewątpliwie programiści! Dobry programista to życiowy zwycięzca!

programista, haker, moderator, administator, blogerka modowa to wygrańcy przegrańcy to ci, którzy muszą wychodzić do pracy sprzed kompa

Gość gość
grabarz wygnaniec:)

Gość astrolog
Etat, umowa to przegrańcy, własny biznes, naukowiec z pasją wygrańcy

Gość gość
eh, widziałam image niektórych programistów. Jeśli tak wyglądają zwycięscy to ja nigdy, przenigdy nie chce zwyciężać...

Gość gość
Dobrzy programiści potrafili programować boty które zwyciężały konkursy forex z kilkuset tysiącami % zysku! To jest chyba zawód nr. 1 w skali tych które mogą uczynić z człowieka zwycięzce. W innych zawodach nie idzie w białych rękawiczkach zarobić takich pieniędzy.

Gość gość
Najwięksi przegrancy siedzą na kafe i zakładają debilne tematy takie jak ty

Gość astolog
ginekolog wygraniec

Gość gość
Przegrańcy - śmieciarze, sprzatacze, jacyś robotnicy, kelnerzy, kucharze, nauczyciele

Gość gość
Informatyk to nie programista. A żeby programowac boty forex to ten programista musi się tym forexem interesować i poświęcić temu lata pracy. Ale jeśli mu się uda to faktycznie wygraniec i król życia!

Gość Dr Phibes
Przegraniez zyciowy ma zakodowana w genach przegrana!

Gość gość
15:54 nie najgorsi to tacy jak ty! Nie dosyć że tutaj siedzisz to nic z tego nie wynika!

Gość gość
Wygrancy są zawsze zależni od przegrancow. Ktoś im musi upiec chleb i oczyścić wodę z ich gowien aby mogli się jej napić he he.

Gość gość
Wskazanie przegrańców jest dosyć łatwe, trudniej z tymi wygranymi. Bo co z kasy czy prestiżu, jeżeli człowiek tyra jak wół? Najbardziej wygrani są ci, którzy robią to co lubią, a jednocześnie dostają za to dużo kasy, no i poza robotą mają czas na oddech.Nie da się wybrać ot tak zawodu. Np. jeden inżynier będzie się męczył nocami nad projektami, a inny będzie też robił nocą, ale za to z przyjemnością coś innowacyjnego, nowatorskiego i wartego więcej forsy ;) Albo pisarz. Jeden spędzi dwa lata na doskonaleniu dzieła, a zarobki będą nędzne i mało kto je doceni. Kto inny wypuszcza książkę co kwartał, nawet taką z cyklu: ona go poznała, potem obraziła się, potem wybaczyła i żyli długo i szczęśliwie. I ten drugi pisarz może dostawać pełno listów dziękujących za taką piękną historię, a poza tym duże zyski z wielotysięcznej sprzedaży, brylować na bakietach i inne cuda :D

Gość gość
Bo był taki czas kiedy zachodziłeś w głowę co powinieneś w życiu robić żeby z tego dobrze żyć... Wybrałeś i jeśli nie żyjesz jak król to znaczy że przegrałeś. Tyle!

Gość gość
Bo był taki czas kiedy zachodziłeś w głowę co powinieneś w życiu robić żeby z tego dobrze żyć... xxxx Albo, żeby Z TYM dobrze żyć ;)

Gość gość
16:16 ale brudny świat świat pełen niewinnej krwi ludzkiej i pełen niesprawiedliwości i krzywdy nasłabszych. A programista bierze algorytmy poświęca swój czas i inkasuje fortunę w białych rękawiczkach bez cudzej krzywdy -rozumiesz tą różnicę? To król życia zwycięzca!

Gość gość
LOL LOL

Najlepszy zawsze wygra a najslabszy i najglupszy jest skazany na smierc i zapomnienie i brak wiekszych sukcesow zyciowych! Widac kto co ma w genach i wszystko jest wypisane na twarzy!

Gość gość
W jaki sposób na twarzy? Każdy mi przez całe życie mówi że mam szalenie inteligentną twarz- czy to o to chodzi?

Gość gość
Ja wcale nie czuję że mam inteligentną twarz zwłaszcza jak wkładam buty za 60zł i wsiadam do auta z 8tys. Czuję się przegrańcem życiowym bo nie nie jestem świetnym programistą!

Najsilniejszy smieje sie z najslabszych i z najgorszych! Glupia i przyglup plodza dzieci takie same jak i oni! Widac to w grze PES i Tekken oraz Halo i Quake! Karlowi wyzsze nie pomoze ani pieniadze bo samozwaniec ma samowladctwo tyranskie i tytaniczne odziedziczone!

Gość gość
W PL najlepiej powodzi się księżom i politykom. No a oprócz tego wszelakiej maśći złodziejom. Przegrani są ludzie wszystkich innych zawodów. W PL nie ma, nigdy nie było i nigdy nie będzie normalności. Taki mamy klimat

Gość gość
Ale dobrzy programiści mają normalność i nie są uzależnieni od polski! To królowie życia!

Programiste wyzyskuje szef wytworni a wszyscy krolowie pozdychaja mlodo bo praca zabija i uszkadza i psuje zdrowie!

Gość gość
ja jestem lekarzem i dobrze zarabiam ale i tak jestem przegrańcem,żona przyprawiła mi rogi,jestem uzależniony od leków nasennych (!!),dzieci moje są na drugim końcu świata i widuję je dwa razy do roku. Nie umiem sie otworzyc na nowy zwiazek i ogółem czuję sie przegrany. chciałbym być szczęśliwym magazynierem,poważnie ..

Gość gość
Lekarzyna und aktorzyna and prawniczyna to sa wszystko zawody nudne