Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w UK gdzieś płaca wiecej jak 6 50 czy 7 na godzine

Polecane posty

Gość gość
typowe myślenie polaczka "jak ja zarabiam 6,50 to inni nie mogą zarabiać więcej"

Gość gość
14:17 co za debil :D pluj mu w oczy a on powie ze deszcz pada ..

Gość gość
Ja zarabiam 385 na godzinie i pracuje mcdonaldzie :D Ciekawe gdzie oni takie stawki maja hahaha

Gość gość
Typowe Polaczki Cebulaczki pierd.. glupoty a spia po parkach albo pod mostem ale w PL sa szefami :D

Gość loletka100
Hejka, jestem kobieta i pracuje w Londynie, praca biurowa, zarabiam £2000 miesiecznie na reke. Jest to pelen etat (40h tygodniowo) od pn do pt.

Gość gość
Rany tak trudno uwierzyć że ktoś kto zajmuje się SEO zarabia 42 tysiące rocznie?? jak koleś dostał awans i jest menadżerem działu? poszukajcie info o takich zawodach i zarobkach to sie zdziwicie.

Gość gość
Mamy własną działalność z mężem, w Anglii ale poza Londynem, od 3 lat. początki były ciężkie, żeby zdobyć klientów, wyrobić sobie jakąś renomę ... na początku nasze zarobki wynosiły średnio jakoś zaledwie 2700 brutto miesiecznie na nas dwoje, a pracowaliśmy jakoś 40-nawet 50 godzin tygodniowo czy razem do 100/tydzień. daje to średnio 7,1 na godzinę tylko. Ledwo dawalismy wtedy radę, ale warto było , dzis mamy klientów którzy nas polecają innym, różnych narodowości, I Anglicy i Polacy, i Pakistańczycy i Włosi ... teraz ja pracuję średnio 30 godzin tygodniu, mąż 35-40, nasz wspólny dochod brutto miesiecznie to ok 4200 funtów. czyli średnio na godiznę 14,45.ale są gorsze miesiaće, np w lutym mieliśmy tylko 3300. parę razy bylo nawet prawie 5 tyś, ale może z 3 razy w ciągu ostatniego roku.

Gość gość
22:36 kiblomyjce się rozmarzyły, buahahah

Gość gość
Ja może nie do końca na temat bo napiszę o własnym biznesie. ale napiszę też o employment, nie tylko self-employment. Mój mąż jest od niedawna (niecały rok) samozatrudniony jako graphic designer. jednocześnie się uczył na kursie w college 3 lata. teraz skończył. jego freelance idzie różnie, były miesiące gdy nie zarobił nic, były też zlecenia, gdy na godzinę wychodziła mu stawka 23 funty. I nie były to projekty zajmujące 10 lub mniej godzin pracy ;) ale dużo więcej. szuka pracy w zawodzie w jakiejś firmie czy agencji designu. na początku w takim miejscu w takim zawodzie ma się zwykle -POZA LONDYNEM - 8,5 do 9,80 na godzinę na start. po 3-5 latach można już mieć ok. 15-16 na godzinę. wracając do wlasnego biznesu w tej branży - dwóch kolegów męża, ktorzy z nim sie uczyli, też ma taki sam wlaasny biznes. jeden z nich, Łotysz, prowadzi biznes od 2 i pół roku. i też zaczynał jak mój mąż czyli dobre miesiące, kiepskie miesiące. Teraz ten Łotysz zarabia miesięcznie mniej więcej 2500-3000.

Śpią po parkach i pod mostem OMG XD to tacy szefowie przyjeżdzają co tam głodują a tu wielcy królowie świata bo ile to oni mają kasy..Tak to już jest, że tan Polaczek Cebulaczek robi za te około 7lub 6 funtów na godzinę nic tam nie zje a jak przyjedzie do Polski to pan i władca.

Gość loletka100
Generalnie jak znasz angielski to bedzie Ci duzo latwiej dostac sie do porzadnej firmy. Bez angielskiego zostaje budowa, sprzatania albo zmywak no i praca w polskim sklepie czego nie polecam za zadne skarby.

Gość gość
A na budowach myslisz ze taka tragedia ? Znajomy robi zrojenia ma 15/h

Gość gość
15 to ja mam na sprzątaniach - ale warunek - dobry angielski i samochód

Gość gość
Zrobiliscie gowno z rynku pracy w uk byle miec prace to teraz nie placz...

Gość gość
dokładnie!