Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sex analny jest niesamowity

Polecane posty

Gość gość

Najbardziej niesamowity jest widok gdy twardy penis penetruja taka ciasna dziurke. I jest mega przyjemnie do tego. A wy jak sadzicie. Najlepsze widoki mam gdy partnerka lezy na plecach i przyciaga kolana do klatki piersiowej a ja ją posuwam w o***t najglebiej jak sie da.

Gość gość
Mój partner uwielbia jak siadam na nim na jeźdzca, plecami do tyłu i wkładam go w pupcie. Bardzo często łapie mnie za biodra i dociska mnie do siebie żeby wszedł najgłębiej jak się da.

Gość gość
Tez to uwielbiam

Gość gość
obrzydliwe :o

Gość gość
bakteria coli murowana

Gość gość
a ja zanim moj maz wszedl musialam pocwiczyc, ale kolega sie zgodzil, troche mi rozepchal i teraz z mezem istna przyjemnosc:) Polecam, wlasnie nieraz cwiczenie z kims innym sporo pomaga.

Gość gość
Raz tego probowalam ale nie polecam bez przygotowania. Kiedys po wyjsciu z klubu (troszke wypilam) niespodziewanie mialam seks analny. Jak juz sie wypielam w jego strone to partner przypomnial sobie ze zapomnial prezerwatyw i bez pytania postanowil wejsc w druga dziurke. Bolalo jak cholera, gdyby nie to ze tak duzo wypilam to bym pewnie krzyczala w nieboglosy :) W sumie to gdybym tyle nie wypila to by w ogolw do tego nie doszlo bo tego faceta poznalam w klubie. Najgorsze bylo to ze gdy juz ze mnie wyszedl to wzielam go do ust, zeby mogl w nich skonczyc. Zapach byl paskudny, myslalam ze zwymiotuje. Tak wiec bez przygotowania nie polecam :P

Gość gość
mnie kiedys dymał kumpel po alco, to na drugi dzien nawet nie poczulam ze byl w mojej pupie:) Bbylo fajnie wgniatal mnie tak w lozko.

Gość gość
"bakteria coli murowana " x ja od ladnych 5 lat uprawiam sex analny z jedna partnerka i nigdy niczym sie nie zarazilem. Co roku robie badania. A sex analny uwielbiam.

Gość gość
korek to nie penis, dlatego wolalam pocwiczyc po prostu, oswoic sie etc. teraz z mezem czesto to robimy, oczywiscie nie wie ze cwiczylam to ze swoim kolega. Ale dla jego dobra w koncu:)

Gość gość
mnie to nigdy nie przestanie obrzydzać... i tym bardziej nie rozumiem, jak kobietom to się może podobać. lubię eksperymentować, ale to to na pewno nie :o

Gość gość
My mamy analka po dobrej lewatytwie robi mnie moj maz.Bardzo delikatnie gdy jestem calkowicie gotowa i wyluzowana nigdy nie czulam bolu lecz rozkosz.

Gość gość
Jak czesto robi te lewatywy?

Gość gość
Ale g****ojady.

Gość gość
"Ale g****ojady. " x A co, zazdroscisz ? x Lewatywa nie jest potrzebna Wystarczy sie dobrze wyproznic i umyc.