Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_3901

POMOCY Spojrzenie kobiet?

Polecane posty

Gość gość_3901

Witam. Wszystkie mądre i uwodzicielskie kobiety. Spotyka mnie już od nie dawna sytuacja w miescie , sklepie, nawet na pasach przy przepuszczaniu dziewczyny autem i to znajomej z widzenia z okolicy po raz trzeci. A mianowicie widze że dziewczyny pożerają mnie wzrokiem tym słodkim spojrzeniem. Czasami aż mnie ciarki przechodzą badz widzę że sam przykułem jej uwage a ona na mnie zerka. Co w takiej chwili mam zrobić? Czy to tylko niewinne spojrzenie, które nic nie znaczy? Badz po dłuższych i częstych spojrzeniach jej,powinienem jakos zareagować. To wkońcu sklep, zakupy nie wygodna sytuacja. Jak wy drogie dziewczyny sobie to wyobrazacie i co byście oczekiwali w tej sytuacji. Zagadać?? Jak w takim razie i co. Proszę was o pomoc i szczerość. Pozdrawiam

Gość gość
Może po prostu są uśmiechnięte do ludzi, ja taka jestem. Nie można nadinterpretować każdej uprzejmości czy miłego spojrzenia (u mnie tak bywa z facetami, więc co, mam chodzić skrzywiona?) Jak jestem zadowolona uśmiecham się do każdej osoby :)

Gość gość
Dokladnie, nie przesadzaj z nadinterpretacja. Zarzucacie nam kobietom, ze to my tak mamy, a wystarczy, ze jakas sie do was zwyczajnie usmiechnie i juz palma odbija. Trzeba umiec realnie ocenic sytuacje.

Gość gość
możesz próbować zagadać, ale to że ktoś się uśmiechnął lub się patrzy o niczym jeszcze nie świadczy, może po prostu ma dobry dzień kiedyś też uśmiechałam się do ludzi, właśnie do czasu dopóki to nie zaczęło prowokować masowych zaczepek facetów od tamtej pory uśmiecham się głównie do kobiet i dzieci, nie chcę być ciągle zaczepiana przez jakiegoś nachalnego gościa:p

Gość gość
ochlon troche facet bo egzaltujesz sie jak panienka a zagadac czasem mozesz, ale nie licz od razu na sukcesy "bo sie paczyla"

Gość gość
Oczywiście zgadzam sie, ale to nie o to głównie chodzi że ktos na kogoś patrzy czyli zerknie tak jak każda obca kobieta. To jest cos innego i raczej dlugie spojrzenie. W końcu zakochane pary tez tak miały że przypadkiem poznali sie na imprezie siedząc dalej od siebie i poprostu mezczyzna podchodzi zagaduje. Czyli mam interpretowac ze dziewczyna jest nienormalna bo patrzy na mnie jak psychicznie chora, Okreslm to że uwodzi wzrokiem jesli to jest na tyle odwazna kobieta bądź tak jak w innych krajach to kobiety pierwsze zaczynają rozmowe z zainteresowanym mężczyzną.

Gość gość
Ja często przyglądam się facetom dłuuugim spojrzeniem i nie, to wcale nie znaczy, że na każdego lecę. W większości przypadków patrzę się długo i uśmiecham bo: a) kogoś mi przypomina i myślę intensywnie kogo b) ma coś ciekawego na sobie, powiedział coś ciekawego do kogoś c) akurat na niego padło, że zawiesiłam wzrok Wszystko robię z uśmiechem :)

Gość gość
Narazie to jedna osoba konkretnie odpisała. Nie wiem dlaczego te krytyczne odpowiedzi tylko odrazu sie pojawiają. Nie mialo to znaczyc ze za każdą mam latać jak pies bo sie sczerzy. Ale głowę też mam swoją i koleżanki ktore rozmawiają na temat obcego faceta i na niego zerkaj jak przystojny itp

Gość gość
jaki ty w goracej wodzie kapany O.o jakby kazdy tak robil jak ty, czyli ktos sie dluzej na mnie patrzyl i usmiechal "leci na mnie!" to nie mozna by dluzej patrzec na zadnego faceta, zeby nie pomyslal sobie od razu nie wiadomo czego Mozesz zagadac ale nie obiecuj sobie od razu cudow, pisze ci to starsza i dowiadczona kolezanka ;)

Gość gośćAdrianka
"Ja często przyglądam się facetom dłuuugim spojrzeniem i nie, to wcale nie znaczy, że na każdego lecę. W większości przypadków patrzę się długo i uśmiecham bo: a) kogoś mi przypomina i myślę intensywnie kogo b) ma coś ciekawego na sobie, powiedział coś ciekawego do kogoś c) akurat na niego padło, że zawiesiłam wzrok Wszystko robię z uśmiechem" Mam tak samo.

Gość gość
Ok. I o to mi chodziło że dziewczyna jest w jakiś sposób mną zaintetesowana i mogę chociaż zagadać. I oczywiste ze odrazu spojrzała to nie znaczyc ze hajtniemy sie w Ve g a s . Ale być może to ta ktorej sie spodobałem i oceniam realnie sytuacje, zagaduje a co dalej to nikt nie wie. Chyba ze dalej jestem w błędzie. A na pewno sa kobiety ktore w jakiś sposób wyrazaja zainteresowanie mężczyzna i poznają sie nawet na ulicy. Ale to juz inna kwestia i natura kobiety.

Gość gośćAdrianka
No ja ci napisałam, najczęściej patrzę się bardzo długo i uśmiecham jak przypomina mi jakiegoś znajomego, nie bo jestem zainteresowana. Ale dużo osób lubi nadinterpretować takie sytuacje, dobrze o tym wiem i trudno się mówi.

Gość gość
Ok dziekuje za sensowną wypowiedź "gośćAdrianka" To może jakieś dobre rady czy w jaki kolwiek inny sposób kobiety mogą wyjawniac zainteresowanie mężczyzna impreza, spotkania ze znajomyi itp

Gość gość
piszesz troche jak jakis niewyzyty zbok, na ktorego kobieta spojrzy "inaczej" i juz biegnie z wywalonym jezorem, sorki ale tak to odbieram...

Gość gość
Właśnie wyżej to opisalem ze nie znaczy to ze mam latac za kazda jak pies jakiś. Byc moze są inne typy kobiet tak jak w Stanach Kalifornii ze tam to normalka zagadanie do dziewczyn w sklepie. W Polsce kobiety raczej ukrywają ze im zależy nawet podczas dluzszej znajomosci z partnerem przez co powstaja dziwne komplikacje .

Gość gość
Teraz to raczej w tych czasach część dziewczyn ma w głowie powywracane . Moze mam staroswiecki styl poznania kobiety ale dzis to bym musial chyba podejsc i jak ham sie oddzywac zeby zaimponowac . Albo Cześć zapalimy ? I pozniej wiekszosc dziewczyn lata z takimi prostakami bo jest fajny kozak . A w glowie pustota totalna

Gość gość
O czym ty piszesz, jakie "zależy"?? Ogarnij się gościu, nikomu nie zależy bo się patrzył, nawet gdyby to robił godzinę. Zależeć to może po dłuższej znajomości. Zagadać mogłeś, nie wiem jak, niestety zwykle takie zaczepki i tak kończą się fiaskiem, zwłaszcza jak koleś jest nachalny jak mol. Więcej opanowania i spokoju. jakbym ja dostawała takiej fazy jak ty po każdym długim spojrzeniu od facetów to już siedziałabym w psychiatryku.

Gość gość
musisz być strasznym desperatem po tym w jaki sposób się wypowiadasz... wrzuć na luz i przestań tak się spinać

Gość gość
Ladnie. na co inne zaczyna temat schodzić. Wlasnie chodzilo mi o stwierdzenie zależy czyli po dłuższej znajomosci. Ale tego juz nie bede raczej wyjaśniał.

Gość gość
nie wiem skąd się urwałeś xD

Gość gośćAdrianna
My polskie dziewczyny właśnie lubimy takich ''prostaków'' a nie takich desperatów jak ty

Gość gość
Nie znasz mnie to nie oceniaj. Powodzenia. Zmienisz zdanie za pare lat jak przyjdzie zapewnienie bezpieczeństwa, stabilizacji, utrzymania rodziny. Itp . A później płacz i teksty każdy facet jest taki sam. I gdzie idealni mężczyźni który nie zdradzi.