Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika1223

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Hej. W niedzielę pierwszy raz uprawialiśmy petting z moim chłopakiem (ocieraliśmy się o siebie, ale przez bieliznę). Także pojeździł mi ręką dosyć mocno po pochwie, potem on doszedł mi na brzuch i dwa dni później miałam plamki krwi na bieliźnie. Czego to są objawy? Czy mogę być w ciąży?

Gość gość
nie :)

Gość gość
100% ciąża. gratuluje. dziecko jest wspaniałym darem !

Przepraszam jeżeli cię urażę, ale osoby, które nie piszą wielkiej litery po kropce i dają spacje przed znakiem interpunkcyjnym do tego żartują z takich rzeczy są dla mnie nie śmiesznymi idiotami. Pozdrawiam :)

No bo to jest śmieszne.. Jak mogło dojść do zapłodnienia? Przez brzuch. No, chyba że coś zrobiłaś z tym nasieniem, że dostało się ono w okolice pochwy. To już tak zabawnie nie jest. A krwawienie może być wynikiem owulacji. Na razie się uspokój. Jak się spóźni miesiączka, to wtedy się martw i leć po test.

Gość gość
To bardzo częsty sposób zapłodnienia obecnie u młodych ludzi. Wiele młodych mamuś tak właśnie poczęło dziecko.

Nie dziewczyno nie możesz być w ciąży! Według Ciebie w jaki sposób miało do niej dojść. Plemniki sobie poszły z brzucha, przenikły przez majtki i dalej sobie szły?! No litości...A może się teleportowały? Cofnij się po podstawówki na lekcje biologii.

Gość gość
Dziecko idź do szkoły i siedź na lekcjach to się dowiesz jak dochodzi do zapłodnienia albo poproś matkę żeby dała Ci jakieś zajęcie bo chyba się nudzisz. Potem chodzą małolaty z brzuchami i porzucają dzieci po krzakach bo nie są świadome czym jest zostanie matką i jaka to odpowiedzialność. Idź bawić się lalkami w dom tylko bez swojego chłopaka bo może dojść do zapłodnienia przez otarcie ręką chłopaka o twoją rękę! :)

Gość gość
To są właśnie polskie kobiety... Nie można się spokojnie zapytać, bo wylecą na ciebie i będą wyzywać od głupich... Gratuluję wam wszystkim takiego rozumu i wiedzy! Dla waszej wiadomości plemniki mogą przejść przez bieliznę albo mogą zostać przeniesione na palcach. Może wy mądre damy powinnyście wrócić się do podstawówki, co? Przykro mi, że prezentujecie sobą tak niski poziom. Może zamiast siedzieć i obrażać ludzi w internecie powinnyście polecieć do apteki po tabletki uspokajające? Czytałam na wielu forach o tym i było napisane, że może dojść do zapłodnienia, więc, żeby mieć pewność chciałam zapytać się kogoś mądrego. Ale tylko jedna czytelniczka odpowiedziała w normalny sposób bez obrażania mnie. Może powinnyście brać z niej przykład? Albo nie odpowiadać w ogóle.

Gość gość
Moniko, Ty za to wogole nie używasz przecinków, a kogoś próbujesz pouczać..

Gość gość
^Twój argument jest W OGÓLE bez sensu:)

Gość gość
Bez sensu to jest twoje zapytanie, na drugi raz pograjcie z chłopakiem w bierki. Nie będziesz się martwić czy zaszlas w ciążę. Choć przy twoim rozumowaniu to raczej też będziesz mieć schizy haha Zobacz swoje zdanie z 21:14, zanim kogoś poprawisz, naucz się sama pisać poprawnie. A ja idealna nie jestem.