Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy malowanie scian w kolorze jest nadal modne?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o intensywne kolory, czy to juz wiocha?

Gość gość
wśród patoli - nieustająco 🖐️

Nie wiedziałam ze jej cos takiego jak moda w kolorze malowania scian . Wydawalo mi sie ze to zalezy od tego co kto lubi i z czym dobrze sie czuje. Mam totalnie kolorowe mieszkanie a nie jestem patologia. Dobrze czuje sie w kolorach. Jestem plastykiem i moje mieszkanie ukazuje mój charakter

Gość gość
Ja mam różowy salon, morska sypialnie, wrzosowy przedpokój, kocham intensywne kolory, wnętrze jest wtedy takie cieple i dobrze się w nim czuje

Gość zoska256
Wszystko zależy od ciebie. Jeśli dobrze czujesz się w takich kolorach to dlaczego nie? Do tego coś ładnego na ścianę, jak np taka ramka https://www.versanis.pl/produkty,info,181 i masz ładne stylowe wnętrze.

Gość gość
Moim zdaniem jest nadal modne, ja u sibie mam pomalowane ściany na jednoloite kolory i bardzo mi to pasuje. Tylko to jest kwestia dobrego pokrycia ścian, warto kupić taśme malarską (http://www.ciechanowski.pl/) i zabezpieczyć nia sufit, żeby go nie zabrudzić.

Gość gość
zenada:O co temat to jakies s****wa z reklamami ;o

Gość gość
W naszej sypialni z zieleni przeszliśmy na czerwień i jest boska :D kuchnia pomarańczowa, salon fioletowy, biurowy pokój w brązie. Wszędzie tylko po jednej ścisnie-wiesz co za dużo to nie koniecznie zdrowo :)