Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egi31

zdradzajacy znajomi

Polecane posty

Gość egi31

co byscie zrobily w mojej sytuacji. jestem na 2 portalach randkowych i zauwazylam na nich dwoch znajomych ktorzy maja zone i dzieci. to sa mezowie moich kolezanek a nie przyjaciolek. sama kiedys dowiedzialam sie o zdradzie meza jak mielismy male dziecko 5 miesieczne, jestesmy juz po rozwodzie. co byscie zrobily w takiej sytuacji? poinformowalybyscie te dziewczyny jakos czy zostawily to w spokoju by im zycia nie przewrocic do gory nogami? jedna i druga para maja po dwojce dzieci i na zdjeciach wygladaja na szczesliwych. wiem ze tamci szukaja jedynie sexu i ze robia to z innymi laskami. jakbyscie postapily w mojej sytuacji?

Gość gość
o jezu co za bydło....

Gość gość
zacznij z nimi gadać pod fałszywym profilem, dowiedz się o co chodzi a potem skopiuj te rozmowy i wyślij żonom na maila, takich chamów trzeba tępić ale tak aby nie mogli wywiac się sianem. uratujesz może inne dziewczyny które wpadną w ich sidła i oczywiście zony które mogą złapać od nich jakiegoś syfa

Gość gość
a ty sama chciałąbys wiedzieć? przecież rozwiadłas się z bydlakiem z tego powodu wiec nad czym myślisz?

Gość gość
Nie mówi im. To nie Twoja sprawa. Ale możesz mężulków postawić do pionu.

Gość gość
egi31 wyobraź sobie, że jesteś jedna z tych koleżanek. Chciałabys wiedzieć czy wolałabyś żyć w nieświadomości? Ja bym poinformowała ale anonimowo. Tak by ciebie nie winili za kłopoty, bo ludzie reaguja różnie.

Gość gość
zaszantażuj mężów, albo wstaw ich nr telefonu na gej stronę ;)

Gość egi31
masakra co sie z ludzmi dzieje, na glowy im sie przewraca. i jak tu wierzyc w milosc ...

Gość gość
Ja bym podesłała koleżankom linki do ich profili