Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćKJ

jak pozbyć się jej kompleksów? przestańcie usuwać ten temat!

Polecane posty

Gość gośćKJ

jestem już z nią jakieś 3 lata ,ona ma 22l ja 23l, współżyjemy od prawie 2 lat, jestem jej pierwszym (i mam nadzieje, że ostatnim ;) ) jest bardzo miła, mądra, uprzejma, pomocna, troskliwa, skromna, słodka a do tego ma śliczną buzię i cudne ciało, którego niestety się wstydzi i w tym właśnie jest problem... jest niska, drobna, ale ma świetną figurę (moim zdaniem) piersi małe (lecz pasują one świetnie do jej drobnego ciała), w sam raz na moją rękę, są jędrne, sterczące i mają śliczny kształt, ma świetny tyłeczek i ma wyraźnie widoczną talie, jest w 100% w moim typie ale ona ma straszne kompleksy i wstydzi się strasznie swojego ciała, teraz nawet gdy się kochamy zakłada czasem koszulkę bo się wstydzi, czy tez nie pozwala mi zrobić minetki... uważa, że ma okropne ciało i brzydką twarz, przez co nie nosi sukienek, spódnic, leginsów, szpilek a nawet spodenek, nigdy nie widziałem jej w takich rzeczach, co więcej ona nawet nie posiada nic z tego. Zawsze chodzi w długich spodniach, koszulce/bluzce i w chłodniejszych dniach zakłada jeszcze bluzę, chciałbym by nie codziennie ale raz na jakiś czas założyła sukienkę, szpilki, czy tez zwyczajne spodenki. Prawie jej komplementy, mowie jej codziennie, że ma piękne ciało i ze jest cudowna kobieta, ale ona uważa, że mowie to tylko dlatego ze ja kocham a nie dlatego ze tak myślę (choć i tak bardzo mocno się rumieni i z zawstydzenia chowa twarz), gdy pierwszy raz powiedziałem jej ze jest śliczna roześmiała się bo myślała ze żartuje i potraktowała to jako kawał :( (bardzo często słyszała od rodziny, znajomych, że jest brzydka przez co zawsze reaguje śmiechem gdy usłyszy dobre czy też krytyczne zdanie o treści swojego wyglądu) nie wiem już co zrobić, żeby zaczęła dobrze o sobie myśleć i żeby zaczęła się bardziej kobieco ubierać... drogie kobiety, co mogę zrobić by pozbyć się jej kompleksów? jak ją przekonać do bardziej kobiecych strojów?

Gość gość
ubieram się tam samo jak ona.powód? nie chcę zwracać na siebie uwagi..nie rozumiem cię ona jest taka sama tylko ma mniej krzykliwe opakowanie...chcesz by faceci się na nią gapili, moze ona tego nie chce? w Polsce jak ubierzesz sie kobieco to nie mozesz normalnie przejść ulicą bo cały tłum sie na ciebie gapi, a szpilki? to już hardkor, wtedy wszyscy uważają, że ty ccesz gapienai się jak na prostytutkę, co zabawne jak nawet w domu czasem ubiorę sukienkę, ale nie wyjdę tak, bo ludzie są zbyt prymiwtywni a faceci zboczeni