Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agulek 90

jak dlugo czekac po poronieniu

Polecane posty

Gość agulek 90

Witam bylam w 9 tygodniu ciazy kiedy lekarka oznajmila mi ze serduszko dzidziusia nie bije i ze dziecko umarlo trzebabylo wywolac poronienie.czy ktoras byla w podobnej sytuacji i jak dlugo trzeba czekac po zabiegu.

Gość gość
ja poronilam w 19 tygodniu. bylam u lekarza powiedzial ze wszystko sie zagoilo i ze po pierwszym okresie mozemy sie starac o dziecko. zaszlam od razu po pierwszym okresie

Gość gość
Poroniłam w 8 tygodniu, miesiąc później lekarz powiedział, że nie ma śladu po poronieniu i możemy się starać, ale ja odczekałam 3 miesiące, decyzja należy do Ciebie. Powodzenia.

Gość gość
Caly czas mysle o tym co sie stalo.stalo sie to w dniu moich 25 urodzin.:-( bardzo bym chciala znow zajsc w ciaze ale boje sie ze bedzie ciezko.

Gość gość
ta od 19 tygodnia. ja tez sie bardzo balam. myslalam ze nie bede mogla zajsc w ciaze. pragnienie dziecka bylo wazniejsze niz strach. zmienilam ginekologa dostalam zalecenia, leki, czeste usg, na kazdej wizycie sluchanie serduszka, wszystkie badania na czas. kazdy najmniejszy problem omawialam z ginekologiem on mi wszystko bardzo dobrze tlumaczyl. strach towarzyszyl mi przez cala ciaze. ale dopiero konkretny strach poczula przy porodzie jak mojej Malej spadlo tetno po 11 godzinach skurczy i w ciagu 5 minut lezalam juz na stole przygotowywana do cesarki.