Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy napisałem coś bardzo złego

Polecane posty

Gość gość

Piszę sobie z kimś od ponad miesiąca praktycznie codziennie, mieliśmy się spotkać, widziała moje fotki ja jej i wczoraj powiedziałem że nie uważam się za atrakcyjnego faceta i może się zawieść. Podkochiwały się we mnie osoby które mnie jakiś czas znały. Efekt taki że zerwała całkowicie kontakt. Dodać muszę że oboje po 30-stce... :( już się do mnie nie odzywa pisałem dziś małe sprostowanie że chodzi mi o to że od razu może nie zaiskrzyć potrzeba na to czasu ale brak reakcji... :(

Gość gość
to po co wypisujesz jakies bzdury?

Gość gość
zupełnie nie potrzebnie no ale napisałem i już nie cofnę, widać przestraszyła się że przyszedł by jakiś nie wiadomo kto i dała sobie spokój, bardzo szkoda bo fajna z niej kobieta i przyjemnie się pisało.

Gość gość
ktoś się wypowie?

Gość gość
Dziwny jakiś jesteś

Gość gość
Szukaj innej

Gość gość
jak trafiłeś na 100% procentową raczycę to wzmianki o innych babach w fazie zalotów całkowicie Cię dyskwalifikują :-)

Gość gość
Może pisała z kimś innym w tym samym czasie i spotkał się z nią wcześniej niż ty.? Nie przejmuj się czasem tak jest z internetowymi znajomosciami.

Gość gość
Pisałeś o innych babach?

Gość gość
Tyle pięknych kobiet a ty przeżywasz jedną której nawet nie poznałeś:-)

Gość gość
Tylko że w końcu widziała Twoje fotki to zdążyła sobie wyrobić opinię i skoro pisała to znaczyło że jej się podobasz i nieważne że wyskoczyłeś z jakąś tam samokrytyką, poczekaj może zwyczajnie z jakiegoś powodu nie mogła odpisać:-)

Gość gość
trochę dziwny jesteś.. gdy ktoś mówi o sobie negatywnie, to odstrasza ludzi i zaczynają w to wierzyć. tak samo nienawidzę, gdy mówię komus komplement, a ta osoba zaczyna "wcale nie...", "przestań". no k****, odchciewa się. wystarczy podziękować i się uśmiechąć. nie mówie, ze masz być narcyzem, ale widocznie ona pomyślała, że może masz mega zaniżoną samoocenę i się zraziła. wyrobiła sobie opinię o tobie na amen i żadne wytłumaczenia juz tego nie zmienią.

Gość gość
Autor zapomniał o swoim temacie

Gość gość
skąd jesteś?