Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

10000 krokow dziennoe

Polecane posty

Zależy czego od tej opaski oczekujesz. Maszerujesz? Ćwiczysz? Ja wybrałam taką z pulsometrem zeby wiedzieć ile kalorii spalam podczas aktywnosci i żeby kontrolować puls. Co do ceny to wydaje mi sie za wysoka w stosunku do możliwości.

Gość Anka00777
Dziewczyny, jak Wasze chodzenie? Podjęłam wyzwanie i chcę do lata wychodzić smukłą sylwetkę. Tzn. schudnąć 10-15 kg. Oprócz diety, którą dzisiaj rano rozpoczęłam chodzę, a chodzę już przeszło miesiąc robiąc 8000 - 12000 kroków. Przy diecie chce podnieść swój poziom najmniej 15000, dochodząc do 25000. Nie lubię biegać, ani ćwiczyć na fitnesach. Do diety i chodzenia dokładam 2 x w tygodniu basen i ćwiczenia wieczorne w domu na brzuch, bo w pasie mam 96 cm ;( Wzrost 164 i waga 76. Ktoś mi potowarzyszy?

Gość Anka00777
I zapomniałam dodać, że mam opaskę na rękę Zefit. Mam wrażenie, że trochę zawyża moje osiągnięcia ;)

Gość gość
Witam ! Wlasnie zaczynam przygode z krokomierzem i walke z utrata kg . Nie bedzie to latwe , na poczatek musze zaczac kontrowac ilosc posilku , poprostu mż i nie podiadac , no i wiecej sie ruszac !

Gość gość
Witam ! Wlasnie zaczynam przygode z krokomierzem i walke z utrata kg . Nie bedzie to latwe , na poczatek musze zaczac kontrowac ilosc posilku , poprostu mż i nie podiadac , no i wiecej sie ruszac !

Gość gość
Zawsze wydawo mi sie ze sporo chodze , a jednak krokomierz pokazuje cos innego. Wychdzi 7 ooo krkow , spodziewalam sie wiecej i to wiecej musze jakims sposobem nadrobic , wiec wychodze na spacer !!!

Gość orngelo14
Tak mniej jeść to podstawa;) no i nie podjadać a to już nie lada wyzwanie wiem coś o tym bo sama miałam z tym problem ;) ale dzięki African Mango http://afrikanmango.pl mój apetyt zmniejszył się i już nie podjadałam byłam bardzo zadowolona bo to był mój taki wielki problem;) do tego dorzuciłam bieganie no i regularne posiłki ;)