Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak kobiety znajdują bogatych facetów? :D

Polecane posty

Gość gość

uroda to wystarczający wabik na bogaczy? wydaje mi się, że majętni chcą raczej kogoś na poziomie i że nie tak łatwo takiego złapać :D

Gość gośćula
to jest trudna rzecz ponieważ oprócz urody nalezy wykazac sie także inteligencją,w tym emocjonalną ,co z kolei wyklucza wyrachowanie. Słowem- inteligentne dziewczyny raczej nie nadają sie do takiego układu. Są i przypadki że dziewczyna po prostu pokocha bogatego ,za to jaki jest a nie za to kim jest.

Gość gość
łatwo ja jetem ładna i sami sie kleją sa brzydcy a kasy mają jak lody a czemu bogate kobiety biorą sobie lovelasów przystojnych ha ha ;d

Gość gość
A co dla ciebie znaczy bogaty facet?

Gość gość
no taki, który nie musi się zbyt martwić o pieniądze, taki jak nasi politycy co jedzą kolację za 1200 ;)

Gość gość
faceci brzydcy a bogaci chcą kasą zdobyć ładną a bogata a brzydka kobieta chce zdobyć przystojnego za kasę proste !!!! nie ma czegoś takiego jak przystojny facet i brzydka kobieta przystojny facet i piękna kobieta tak jest dopasowanie = mało osiągają w życiu brzydki facet i brzydka kobieta tak dopasowanie= dużo i mają wygodne życie są bogaci

Gość gość
szczera prawda co wyżej napisałam a o miłość nie wspomnę !!!

Gość gość
chociaż nie chodzi mi tylko o bajecznie bogatych, ale po prostu takich, którzy utrzymaja rodzinę i będzie ich jeszcze stac na rozrywki, podróże, ładny dom, dobry samochód itd itp bo wiadomo, że żadna z nas nie ma za męża Bila Gates'a

Gość gość
Bogaci to naprawdę nieliczne jednostki więc nie ma za bardzo o czym gadać. Zastanówcie się lepiej jak złapać sobie jakiegoś faceta zarabiającego z pięć - osiem tysięcy bo po pierwsze tyle wam w zupełności wystarczy a po drugie takich jest już zdecydowanie więcej i większe są szanse. Na bujanie w obłokach szkoda czasu.

Gość gość
Bogatych jest najmniej a biedakow najwiecej

Gość gość
Ja jakoś mam szczeście do facetów przy kasie, nie żebym takich szukała, ale na takich trafiam poprostu...Niekoniecznie na przystojnych, ale na zamoznych tak

Gość gość
gość dziś Ja jakoś mam szczeście do facetów przy kasie, nie żebym takich szukała, ale na takich trafiam poprostu...Niekoniecznie na przystojnych, ale na zamoznych tak x I co? Kasa jako afrodyzjak wystarcza żeby sie bzykać z kimś kto lepiej żeby się w nocy nie przyśnił czy traktujesz ich tylko jako kolegów?

Gość gość
Kasa szczęścia nie da niestety, nie oszukujmy się, ale panny są aktorkami i potrafią świetnie udawać, żałosne

Gość gość
a ja sie czasami zastanawiam jak wy dajecie rade udawac. przeciez kazdy bardziej bystry czlowiek sie zorientuje. no chyba,ze wybieracie facetow po specjalnej szkole ale meczyc sie z takim,za zadne pieniadze.

Gość gość
żadna sztuka, trzeba dobrze wyglądać, byc zadbaną mieć cos do powiedzenia i przebywac w bogatym towarzystwie :)

Gość gość
Bogatych jest maly peocent a glupich i brzydkich jest najwiecej