Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

doradzcie cos bo oszaleje...

Polecane posty

Gość gość

Otoz, cykle mam 27 dniowe. Ostatni okres mialam 18-19 maj jakos tak. 27 maja byl seks z finalem wewnatrz.dodam ze cykle mam regularne. Okres spoznia mi sie, juz 5 dni przed data domniemanej miesiaczki bolalo mnie podbrzusze jak na okres a tu nic, 13 nic, 14, 15 noi dzis tez ani sladu na okres. Co mnie zdziwilo to to ze mam ladna, niemal gladka cere gdzie zawsze dzien przed okresem mnie wysypywalo na twarzy albo w dniu okresu wyskakiwal wielki syf. Teraz nic. Piersi bolaly mnie kilka dni przed "okresem" i w dniu "okresu" teraz nic...noi zrobilam test wyszla baaaaaaardzo ale to bardzo blada druga kreska. Prawie niezauwazalna. Wiec uznaje to za negatyw. Pomijajac ciaze, bo objawow nie mam typowych, czy przez np. Jakies zapalenie, torbiel czy inne omres moze sie spozniac? nie mam swiafu ani nic ale kluje mnie prawy jajnik wiec pomyslalam ze moze jakie licho sie przyplatalo. Doradzcie cos...na hcg nie polece bo obstawiam ze to raczej nie ciaza, bylyby objawy, bylby pozytywny test. Zmiana klimatu, choroba -przesunalby sie o jeden dzien. Za kazdym razem tak mialam. I nie wiem co sadzic..

Gość gość
Blada druga kreska to ciaza :) sama tak mialam. Zrob jeszcze jeden rano z porannego moczu :) powinna wyjsc juz gruuuuba krecha :) gratuluje!

Gość gość
A jesli chodzi o objawy to dopiero poooozniej rowniez moze byc ich brak takze powtorz test :)

Gość gość
Po prostu wlałaś za mało moczu do testu. Druga kreska pokazuje się po kilku minutach, bo wykrywa jakiś tam hormon w moczu. Ja miałam pierwszy test pozytywny drugi jedna kreska, a druga blada no i trzeci pozytywny. A mój pierwszy objaw ciąży to m.in. bóle jak na miesiączkę, a tu nic się nie pojawiało.

Gość gość
Możesz sobie nie uznawac :D druga kreska to ciaza czy chcesz cży nie

Gość gość
Leć szybko po drugi test i pisz nam szybko :)

Gość gość
Blada kreska zalezy tez czy ten mocz jest poranny czy nie :) a rano stezenie hormonu hcg jest najwieksze przy wczesnej ciazy :)

Gość gość
powtorz test, najlepiej rano. we wczesnej ciazy czesto nie ma objawow wcale, kobiety na forach sie strasznie nakrecaja, kazda ma po milion dolegliwosci a prawda jest taka, ze mozesz byc w ciazy i czuc sie normalnie jakbys w niej nie byla.

Gość gość
Hej, no wiec test byl robiony kolo 12. Ta kreska jest tak bladziutka ze prawie jej nie bylo widac, ledwo zauwazalna. Pozatym nie czuje totalnie wcale zebym a) miala byc w ciazy b) miala dostac okres. Ciagnie mnie tylko strasznie prawy jajnik.

Gość gość
Chodzi o pierwszy mocz po nocy. To ze robilas o 12 nic nie znaczy. Blada to i tak ciaza. Powtorz test. Jest za wczesnie na objawy ile razy trzeba ci to pisac?

Gość gość
A wiec powtorzylam rano. Nie ma nic. Zero. Jedna kreska. Ani pod swiatlo ani pod katem. Okresu jak nie bylo tak nie ma. Pierwszy raz mam taka sytuacje.

Gość gość
w mojej pierwszej ciazy testy zaczely wychodzic pozytywne dosc pozno, ok 10dni czy 2tyg po terminie miesiaczki, zrob sobie badanie z krwi a jak nie ciaza, to pewnie jakies drobne zaburzenia hormonalne, organizm czlowieka to nie komputer, zeby wszystko dzialalo co do minuty