Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smutny92

Co zrobić żeby kobieta wrociłą

Polecane posty

Witam. Byłęm z kobietą mojego życia 4 lata ,ale ostatnio się dużo kłóciliśmy i powiedziała ,że dłuzej tak nie może po czym się wyprowadziła. Prosiłem ,ale to nic nie dało. Ciągle pisałem ,że ją kocham ,że sie zmienie i ,że mi bardzo zależy wkoncu powiedziała ,że ona o tym wie ,ale jak sie spotkalismy po 6 dniach i porozmawialiśmy to powiedziała ,że ona nie wie co czuje i narazie możemy mieć koleżenskie relacje. Nie moglem tak wytrzymać i wytrzymalem tylko 4 dni. Napisałem dzisiaj długą wiadomość co ja do niej czuje i smutną buźkę ,a ona napisała żebym się nie smucił. Prosiłem ją.. Napisałem ,że nie da się odkochaćw kilka dni to mi napisała ,że ona wcale nie poweidziała ,że mnie nie kocha. A potem napisała ,że ona zdania nie zmieni i na razie na chwile obecną chce być sama. Zapytałęm czego oczekuje to napisała ,że nie wie czego oczekuje... odpisałem ,że OK i tyle.. Nie wiem co mam dalej zrobić bo wiem ,że to jest kobieta mojego życia ,ale nic nie działa...

Gość gość
Smski i słodkie buźki? Nie sądzę żeby właśnie takiego zachowania oczekiwała kobieta od faceta. Obawiam się że nic nie zrobisz aby ona wróciła. Problemem jest Twój charakter, jest niemęski, niedojrzały etc.

Gość gość
Ale chodzi o to w jaki sposób to robisz. Wiele razy zakładałeś ten temat i podsumowując wszystko co napisałeś, to nie masz u niej szans. Zawiodłeś ją zbyt wiele razy.

Wiele razy zakłądałęm temat ? Pierwzy raz w życiu jestem na tej stronie i sobie założyłem ten temat. Nie rozumiem

Gość gość
No to moja pomyłka. Identyczny temat przewijał się tu wiele razy.