Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Już nie chcę

Polecane posty

ale swiecilo wlasnie. przeciez czlowiek odruchowo przymyka wtedy oczy.... oj co ja tam bede tlumaczyl.

Gość solenizant
to skąd wiesz, że świeciło jak miałeś oczy zamknięte. może akurat wtedy nie świeciło?

Gość solenizant
zresztą jakim debilem trzeba byc żeby oczy opalać?

teraz mi sie dopiero zamykaja wejde sobie do lozka i jeszcze z tel posiedze. fajne mam takie z zimna posiciela. uwielbiam jak zrobie wietrzenie, okna pootwierane, slychac zycie miasta i ta zimna posciel do ktorej sie wchodzi.... :) ah... :P:)

"resztą jakim debilem trzeba byc żeby oczy opalać?lapka.gif" ja opalam też dziurki w nosie ;)

Gość solenizant
znaczy te w nosie też?;) ale ty na pewno masz jakiś sensowny powód a ten kołchozowy kretyn założe się, ze robił to bo mu nie wysłali okólnika w korpo o tym, że to niezdrowe

Gość solenizant
a może jak kimał w robocie to jego blade powieki ostro kontrastowałay z opalenizną na twarzy na skutek czego podwładni mogli bezkarnie hasać? pewnie jeszcze dostanie premie za nadgodziny i innowacyjna za zwiększenie wydajności pracy podczas snu jepany pedał

Gość zbereznik
nie tylko, u nas w kolchozie placa nawet za prace w trudnych warunkach (slonce) ;) ;P musialem przelogowac na tel. kurcze szkoda ze dzis sam w lozku. pobawilbym sie jakas piersia... ;)

Gość solenizant
w ogóle to na c****j żeś tiu przylazł robić offtopa wynurzeniami o swoich migrenach. pewnie ćwiczysz już dziobanie o podwyższke za wyże wspomniane zasługi plus zwolnienie platne i urlop rehabilitacyjny bo cie kooorfa główka rozbolała od tej tyrki ty zafajdana kupo gnoju

Gość solenizant
a koootasem byś sie nie pobawił? moge ci podrzucić swojego do ciumciania bo cie lubie;) tylko później cie będzie gardło bolało:(

nie, przezwyczajony jestem. na kolacje jadlem parowki wiec pewnie nawet bym nie poznal... ;)

Gość solenizant
może to nie były parówki?;) nie jadłeś przypadkiem lunchu z kolegami?

Gość solenizant
"cycuszka bym zjadł" xxx jutro będzie mobbing w pracy:)

fiku przeciez twoj cycuszek potrzebuje od czasu do czasu relaksu. w ogole o niego nie dbasz, a ja bym go tak przytulil, zabral do opery czy na gokarty... dobrze byloby cycuszkowi ze mna... :D hehe ;P

Gość solenizant
a nie możesz sobie possać swojego?

szkoda ze kuszy nie ma... :( ona ma fajne cycuszki, takie jedrne i opalone. od razu by mi sie polepszylo gdybym sobie na nie spojrzal....:D eh... trzeba isc spac... ;)

Gość solenizant
tak. teraz fiku na pewno ci pokaże z zazrdosaci swoje. coz za finezyjne posuniecie absolwenta wyższej szkoły zarządzania. uffff... az mi sie z podziwu na ziewanie zebrało

Gość solenizant
połóż sie zamknij oczka może wpadne jak zaśnies i natrzepe ci z mojej parówy mleczka na spieczone powieki. biedny ty