Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki bez tapety to straszydła w 95%...

Polecane posty

Gość gość

... niczym zmory w halloween, a koło takiej się obudzić to zawał blisko.

Gość gość
Haha, Rumunki owszem. Albo te tandetne ruskie.

Gość gość
Wypraszam sobie. Nigdy nie miałam na twarzy podkładu, pudru tym bardziej tapety i dobrze się z tym czuję. I wyglądam całkiem przyzwoicie.

Gość gość
jesteś w tym 5% naturalnych, gratuluje

Gość gość
Popatrz na Ukrainki - to sa sztuczne k*****.

Ja tak samo. Podkład na twarzy miałam raz, ale musiałam zmyć od razu, bo źle się czułam. Jedyne co używam to tusz do rzęs. Ja siedzę nad tym 5 minut, a moje niektóre koleżanki makijaż robią 40 minut. :D Może moja uroda pupy nie urywa, ale wolę być naturalna. :3

Gość gość
a ja mam 40 lat i jestem piekna. Bez makijazu. Zero zmarszczek :)zreszta zawsze bylam piekna :)i bede do konca

Gość gość facet do wzięcia
wole naturalną 5ke niż wytapetowaną 10ke :)

Gość gość
Taaa zero zmarszczek :D A ja na makijaż poświecam godzine i z Polakami wiesniakami sie nie zadaje. :) niech sobie chodza z "naturalnymi" ruskimi albo brudnymi rumunkami.

Gość gość
ja tez lubie naturalnosc, nie czuje sie jakas lepsza od tych, co sie maluja, no ale sie wyrozniam :/ ludzie czasem sie mnie czepiaja, ze czemu sie nie umaluje, ze przeciez jestem kobieta, ze powinnam sie malowac no luuudzie... wole byc naturalna, pokazywac swoja prawdziwa twarz, a nie ze zmywam makijaz i facet jest przerazony.

Gość gość
tak zero zmarszczek. Przysiegam. Za 2 tygodnie koncze 40 lat :) i obserwuje sie bazcnie w lustrze codziennie czy sie pojawia. Ale nie mam. Moj ojciec ma 72 lata i prawie zmarszczek nie ma. Takie geny :) no przykro mi ale mam skre gladka jak pupa niemowlaka. Mozesz wierzyc ale nie musisz. Juz raczej obawiam sie 50 tki bo duzo moze sie zdarzyc . Po prostu dobre geny i pielegnowac skore trzeba. Ja n.p zadnych kremow nie uyzwalam cale zycie bo mal tlusta skore. Dopiero od niedawna lekki krem nivea uzywam ale nie na zmarchy tylko zwykly taki do nawilazania. Bo mieszkam nad morzem i czesto mam szorstka skore. No i najwazniejsze nie opalac sie. Do tego jestem po prostu piekna ;) jak rano widze moja sliczna buzke to jestem szczesliwa ;) zawsze slysze, ze wyladam 10 lat mlodziej :) jak mialam 32 lata to mi nie chcieli sprzedac papierosow w USA. No wiec cos to zanczy prawda :)

Gość gość
Nie jest przerazony :D juz sie biedaczki nie tlumaczcie :D gdybym wygladala bez tak jak w makijazu, to bym sie nie malowala, tak jak 99% kobiet. 1% wyglada nieswiezo i jak dziewuszki z oazy bleeee

Gość gość
dziewuszka z oazy? jestem brunetka, mam ciemna oprawe oczu i jestem opalona, nie potrzebuje zbyt duzo makijazu, serio...

Gość gość
Taaaa. Tlusta cera nie wyglada mlodo tylko fatalnie i wiesniacko haha. Gdybys nic nie uzywala to bys miala blizny po tradziku.

Gość gość
i nie jestem religijna

Gość gość
Moze brunetki nie, ale wiekszosc naszej populacji to blade slowianki.

Gość gość
Ma się, ma się. Przy mieszanej cerze maja to przy takiej jeszcze bardziej.

Gość gość
nie chca to niech sie nie maluja i niech wygladaja jak straszydla :P w koncu 1 procent ich zostaje, jakby 100 % sie malowalo to by bylo nudno :P poza tym skora im oddycha i im wygodnie nawet jak pieknie nie wygladaja

Gość gość
to dam moze "straszydlo" bo nie to mialam na mysli ;P po prostu niektore dziewczyny sa nietolerancyjne i nie wyobrazaja sobie, ze ktoras moze sie nie malowac:P ze tylko "pasztety" tego nie robia :P a jakos czulam sie ladniejsza od wielu z nich, makijaz nie pomogl im na rysy twarzy, wlosy, sylwetke... sama czegos takiego doswiadczylam takiej nietolerancji od malujacych sie dziewczyn

Gość gość
w wieku 40 lat mam miec tradzik? mialam jak w wieku 15 lat i owszem MIALAM blizny ale dalam je wszystkie laserem usunac w wieku 20 lat. sluchaj ty mi nie musisz wierzyc. ludzie z tlusta cera wlasnie nie maja zmarszczek. Po za tym mieszkam od jakiegs czasu nad Morzem Polnocnym i skora sie troche wysusza od morskiego powietrza. Wiec skarbie dopiero od jakiegos czasu uzywam kremu nivea nawilzajacego. po za tym nigdy nie uzywalam pudru czy make upu. uzywam tylko tusz do rzes, kredke do oczu i do brwi a czasami pomadke. i tyle. nie wiem dlaczego masz z tym problem ?

Gość gość
A pod oczy co stosujesz? Nic? :D i nie masz zmarszczek?

Gość gość
Dlatego te 15-20 lat temu jakieś 3 na 50 były znośne. ;) Może i Polki są wyjątkowo zgrabne, ale twarze to mają na ogół straszne.

Gość gość
Bo to prawda, że tylko pasztety się nie maluja i nie toleruja zadbanych, malujacych się dziewczyn. Nie po to spedzam godzine przed lustrem codziennie, żeby nienagannie i elegancko wygladac, co by taki niechluj sie wp*****lał. Zajmij się swoja "gola" morda :D