Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki bez tapety to straszydła w 95%...

Polecane posty

Gość gość
alez oczywiscie. Zgadzam sie z Toba i to wczoraj pisalam przeciez. Jak patrze na ojca ktory skonczy 73 lata to widze te same zmarchy kolo oczu , ktore mial 30 lat temu. Siwe wlosy na glowie ma tez dopiero od paru lat bo mial zawsze czarne i dlugo byly siwe tylko po stonach. Teraz calkiem zsiwial. Moja babcia do 87 roku zycia miala prawie gladka skore. Niestety niektorzy ludzie tak maja ale panienki tutaj nie moga w to uwierzyc.

Gość gość
Niezły botoks miała :D

Gość gość
baby bezczelnie oszukują facetów pakując makeup na ryja

Gość gość
Tapeta strasznie postarza, i to jest tak jak z kolorami ubran- zaczniesz chodzic non stop w czarnym to juz sie ludziom w innym kolorze nie pokazesz Szkoda, bo zadbana twarz bez tapety i kolorowe ciuchy przebija najlepszy makijaz i czarna kiece od stycznia do grudnia

Gość gość
Gdyby kobietom makijaż nie był potrzebny to by go nie używały. Prosta zajawka! Mężczyźni nawet bez makijażu robią wybory misterów czyli najprzystojniejszych mężczyzn a wybory miss? Wszystkie odwalone przez sztab ludzi od paznokci u stóp po końcówki włosów.

Gość gość
Malowanie się to przeciwieństwo dbania o siebie, niszczy, postarza i podrażnia delikatną i wrażliwą skórę, makijaż oczu niszczy skórę pod oczami i powoduje wypadanie rzęs. Ja się nie maluję ale stosuję dobrej jakości kremy tylko apteczne Vichy La Roche, serum z witaminą c, astaksantynę i wysokie filtry przeciwsłoneczne, plus odżywki na porost rzęs, mam piękną ciemną oprawę oczu i jasną cerę (drobnych piegów pozbyłam się peelengami i laserem), nowe nie powstają, bo chronię się przed słońcem i dzięki astaksantynie. Wiele razy słyszałam pochwałę cery i rzęs po cholerę mam to niszczyć makijażem. Faceci lubią naturalnie piękne kobiety a nie kaszaloty w maskach,. To musi być dla nich trauma zasypiać obok piękności a budzić się koło potwora z Loch Ness.

Gość gość
Strasznie infantylna I ZALOSNA jesteś "40-stko z urojeniami. Sama siebie okłamujesz. Po pierwsze: kredka i tusz do rzęs to kolorowe kosmetyki które w dużo większym stopniu zmieniają wygląd twarzy niż odrobina podkładu. MAKIJAŻ WYKONANY Z ICH ZASTOSOWANIEM JEST MOCNY I WYRAZISTY. ZAPEWNIA EFEKT" PIEKNO SZTUCZNIE WYKREOWANE"(nienaturalne) czyli efekt maski. Po drugie: tylko osoba wyjątkowo pełna zlej woli może twierdzić, ze większość nastolatek i młodych kobiet, które przecież promieniują świeżością, gibkością są w szczytowej fazie rozkwitu urody (w przeciwieństwie do ciebie przywiędła rozo) wypada blado w porównaniu z pania w srednim wieku (co nie oznacza ze panie w srednim wieku powinny im zazdroscic bo nie sa już tak atrakcyjne.Sa ALE ich UROK,urok DOJRZALYCH KOBIET wyplywa jednak Z CZEGOSCwiecej niż z powabow ciala, BO NA tym POLU ZE SLICZNA NASTOLATKA ZADNA KOBIETA POD 40 NIE ma szans. Nawet ta ladna która całokształtem bije gowniary na glowe) Po trzecie: na poważnie uwierzylas ze ktoś wzial cie za 15-latke???hahahahhahahahhahaJezuhahahah nie przyszlo ci do glowy ze to czysta kurtuazja?

Gość gość
Piękna MILF zawsze wygra z przeciętnej urody nastolatką, której jedynym atutem jest jędrność i świeżość. Uroda to rysy i kształt twarzy, włosy i ciało. Młody wiek nie równa się urodzie.

Gość gość
Na przykład zadbana czterdziestka o figurze klepsydry bije na głowę nastolatkę o adrogenicznej figurze albo o figurze jabłka bez talii i żadna metryka tego nie zmieni.

Gość gość
A na wschodzie 99% to straszydła, a np. ukraińska Miss Universum 2007 ma twarz jak koń.:o

Gość gość
Ja codziennie sie maluje, no chyba ze siedze w domu to wtedy wiadomo, ze daje skorze odpoczac. I szczerze nie wiem co to za nagonki, co to za roznica czy kobieta sie maluje. Nie interesuje mnie co mezczyzni o mnie mysla I maluje sie dla siebie, a nie dla otoczenia. To MOJA skora I to MOJ czas ktory poswiecam na makijaz, bo lepiej sie w nim czuje I sobie podopam sie duzo bardziej niz bez niego I nie wiem czemu powinno to kogos interesowac.

Ja sie maluje raz na jakis czas, na codzien chodze bez makijazu i wcale sie tego nie wstydze, dbam o cere, jest ona delikatna i.. Nie wygladam jak potwor. ;)