Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie jasna sytuacja...nie wiem co robić. Może ktoś doradzi? :)

Polecane posty

Gość gość

Spotykam sie od jakiegoś czasu z facetem. Często przyjeżdża. Widujemy sie regularnie. Spędzamy czas wspólnie z moim synem. On traktuje malego bardzo dobrze. ale ja nie wiem czy my jesteśmy już para czy na jakim etapie jest ta znajomość. Nawet nie wiem czy jego rodzina wie o mnie. Zastanawiam sie jak go zapytać do czego to zmierza...może ktoś był w podobnej sytuacji i poradzi co robić?

Gość gość
Skoro masz dziecko tzn że jesteś dorosła. Mnie to bardzo dziwi, że ktoś jest na tyle dojrzały że rodzi dzieci, ale nie na tyle żeby porozmawiać.

Gość gość
Mam 25 lat. Tak jestem dorosła. Potrafię rozmawiać, ale w tej sytuacji nie wiem jak to zrobić bo nie chce go sploszyc. Nie oczekuje od niego żadnych deklaracji na tym etapie i nie chce żeby tak sobie pomyslal, że np. chce go jak najszybciej zaciągnąć przed oltarz. Wiadomo jakie są stereotypy o matkach samotnych, że desperatki itp....

Gość gość
czekać. pamiętać o imieninach. stroić się.

Gość gość
Kobieto spokojnie. Poczujesz i będziesz widziała jak zacznie traktować Ciebie poważnie

Gość gość
Ale masz problem. Kurde poczekaj, daj mu czas. Jak Cię postanowi przedstawić mamusi to wtedy będziesz wiedziała, że traktuje Cię poważnie