Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie akcesoria dla dziecka na plażę, co się przyda

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie, jadę z roczniakiem nad morze, co kupić żeby ułatwić sobie i dziecku pobyt na plaży?

Gość gość
Pomysl a nie szukasz na forum. Znasz swoje dziecko lepiej niz my ty wiesz co lubi i co mu sie przyda. Poza tym jest cos takiego jak Google. Wpisz i będziesz miec odpowiedz

Konewka,grabki,łopatka,foremki do babek,wiaderko,piłka ....Chyba że coś innego jeszcze wymyślisz.

Gość gość
Parasol do oslony przed sloncem Albo namiocik, kremy z mocnym filtrem ...czapeczke na glowe( ochronna)

Gość gość
Kapelusz, bandamke, komplet kr rękaw kr spodenki - 6szt, skarpety - 8 szt, majtki - 6szt, chustke pod szyję, body - 8 szt

Gość gość
Okulary przeciwsloneczne dla niemowlat.

Gość gośćmam
Wlasnie wracam znad morza z roczniakiem:) Nam przydalsie parawan, parasol. Namiot tez mielismy taki maly z decathlonu ale w sumie mozna sie obyc bez niego. Wzielismy, bo go dostalismy. Kubelek, grabki, foremki sie przydaly :) i dla malucha do picia kubek ze slomka. I nie denerwuj aie jak sprobuje zjeac piasek. Bo posmakuje na pewno ;) zycze udanej pogody i sokojnego urlopu. I z doswiadczenia mojej kuzynki: spacerowka z pompowanymi kolami sprawdzi sie lepiej od parasolki (piach). Przewieene chustki-czapeczki na glowe. I duzo bodziakow, moje dziecko brudzilo sie w tempie blyskawicznym ;)

Gość gośćmam
Nam sie nie przydaly ale wydaje sie ze warto miec w razie co ochraniacze do kontaktow

Gość gośćmam
Co do ktemu ochronnego to polecam ten firmy pharmaceris z filtrem 50. Mielismy jeszcze ziai ale wydaje mi sie ze o tym ziai małą lapalo jednak troche slonce

Gość gość
wode w aerozolu, zeby od czasu do czasu dswiezyc buzke malenstwu

Gość gość
poszukaj w skepie dajar, tam jets cała zakładka czas woly i dzieci, znajdziesz tam sporo rzeczy. Ja kupiłam zestaw łopatek do piaku i foremek, ważny moim zdaniem jest też parawan i takie fajne maty dla malucha, kolorowe, bardzo ciekawe. Parasol tez jest bardzo ważny.