Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

drugie dziecko jak bylo u was?

Polecane posty

Gość gość

Mimo ze przed pierwsza ciaza niekoniecznie bylam przekonana do posiadania dzieci to teraz cos mi sie odmienilo ;) w ciazy myslalam ze bedziemy mieli tylko jedno, takie rozpieszczone oczko w glowie ;) ale po z miesiac po porodzie zaczelam myslec o drugim! ; P (oczywiscie na razie poczekamy i zobaczymy jak to bedzie z naszym wczesniaczkiem ; (). Czy was tez tak szybko naszla mysl o kolejnym??

Gość gość
Mnie naszla 3lata po rok staran i mamy dwójkę teaz. 11 mc i 5lat msja chlopiska :-)

Gość gość
Moje dziecko ma 21 mies i dopiero teraz dopuszczam taka mysl. Ale musze jeszcze z rok popracowac zanim ewentualnie zajde w ciaze.

Gość gość
drugie dziecko? uważaj bo mezulek odejdzie do ładniejszej bezdzietnej.

Gość gość
Spokojnie.. mezulek sam mowi o drugim ; P ale dzieki za ,, troske''-.-

Gość gość
6:19.... Do takiej niby dzidy jak tu????? To trzeba być pustakiem.... Ja mam różnice między dziećmi sporą 7 lat.... I jest dobrze.... A teraz moja córka średnia ma 5 lat a ja za miesiąc rodze.... Taka duża różnica między dziećmi ma swoje plusy i minusy. Tak samo mała różnica wieku.... Autorko musisz rozważyć wszystkie za i przeciw... Najgorsze to jednak jedno... A jeszcze jedno do tej " inteligentnej " z 6:19, mój mąż za każdym razem cieszy się jak głupi że będzie dzidziuś... Dodatkowo motywuje go do starania się względem rodziny.... No ale ja męża nie szukałam na śmietniku

Gość gość
u mnie jest 5lat roznicy i jest bardzo fajnie, starsza corka jest bardzo opiekuncza wobec syna, bawia sie juz sporo razem (prawie 8 i 3l) jakbym pozwolila to by znikali razem na cale dnie w pokoju lub na dworze, to , ze masz chote na drugie dziecko zaraaz po pierwszym to naturalne odczucie powodowane przez hormony, odczekajj troche, naciesz sie pierworodnym i daj sobie odpoczac, taka moja rada

Gość gość
mój syn ma 6 lat,nigdy więcej nie chce 6dziecka tak panicznie boję się kolejnego porodu

Gość gość
Naszym oczkiem w glowie jest maz i ja dla meza.Mam go zawsze przy kazdym badaniu u ginekologa nawet cipki wspieral porody.Nigdy nie izolowalismy sie bo to co piszesz ze najwazniejsze to dzieci ,wtedy dochodzi do zdrady przez meza bo go izolujesz.Jest przy twoich badaniach ginekologicznych nawet pochwy,porodach nie bo sie go wstydzisz i izolujesz,a intymnosc masz z ginekologiem.Potem sie dziwicie ze zdradza,ale co ma robic jak licza sie dzieci nie maz! ;(