Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczuciowy trup

daleko, coraz dalej SKARBIE

Polecane posty

Gość gośćskarbek
20.53.To się nigdy nie skończy.Marzę o wspolnym życiu z Tobą..takim do końca moich dni a potem o tym by być razem z Tobą po drugiej stronie.Prosze Cie żyj po Bożemu..nie chcę Cię stracić "tam"tak samo jak tu.Powiedziane jest"Jako na Ziemi tak i w niebie".Jesteś moją połową..tylko z Tobą moje życie jest pełne...mam nadzieję że Ty też to czułeś.Pamiętaj że bardzo Cię kocham.Czy wtedy byłam przekonana ?no pewnie że tak..jednak nie wiem sama dlaczego powiedziałam zupełnie coś innego.Co mogłam zrobić?widziałeś..łatwo nie było..a ja nie lubię naciskać.

Ut....zdałam sobie sprawę, że za bardzo się tutaj "rozklejam" ....to był i jest zły dzień...muzyka ...czass posłuchać muzyki...czasemm pomaga...czasemm.

Gość gość
nie cierpię facetów, którzy pieprzą że bardzo kochają żonę co nie przeszkadza im pieprzyć do drugiej kobiety, że ją też kochają, zakłamane ludziki

Gość gość Perełka
opanuj sie wreszcie i przestan wypisywac te bzdury tutaj bo nie da sie juz tego czytac w kolko tylko jedno i to samo ,nie masz innego zajecia ?wstyd,dorosły facet a jeczy i jeczy na damskim forum,i po co?z nudow ?a moze ty masz obsesje na punkcie tego forum?zastanawiam sie czy z toba jest wszystko w porzadku,z twoja glowa?jak mozna tyle czasu bez przerwy tu smecic?

Gość gość Perełka
opanuj sie wreszcie i przestan wypisywac te bzdury tutaj bo nie da sie juz tego czytac w kolko tylko jedno i to samo ,nie masz innego zajecia ?wstyd,dorosły facet a jeczy i jeczy na damskim forum,i po co?z nudow ?a moze ty masz obsesje na punkcie tego forum?zastanawiam sie czy z toba jest wszystko w porzadku,z twoja glowa?jak mozna tyle czasu bez przerwy tu smecic?

Gość gość
ale sie nudzicie?to uczuciowy taki znudzony zyciem?zapewne

Gość gość
ale sie nudzicie?to uczuciowy taki znudzony zyciem?zapewne