Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AgOl98

Co mi dolega

Polecane posty

Witajcie! Od pewnego czasu mam dziwne dolegliwości a mianowicie. Podwyższona temperatura prawie cały dzień , ból kręgosłupa przez co ciężko czasem nawet jest mi siedzieć , ból podbrzusza jak na okres miałam go od 29.05-01-06 , ból prawego jajnika ( ból kłucie ) , nadmiar śliny w ustach również stał się dziwny i uciążliwy , zmienił mi się delikanie kolor moczu na troche ciemniejszy , a mój śluz jest ( inny ) jest go więcej i aż ,, chlupie ,, jak woda. Kochając się z moim partnerem sperma z pochwy przestała wypływać bardzo mnie to niepokoi. Pierwszy raz przezyłam stosunki gdzie jego nasienie nie wypływa nie był to jeden stosunek a około 15 stu. Zaczełam również wiecej jesc ( chodz wiem ze moze byc to w mojej psychice ) aczkolwiek wszystkie dolegliwosci wyzej niepokoja mnie strasznie. Co to może być

Gość gość
straszne te twoje dolegliwości! hipochondryczka :D

Gość oszkaa
Idz do ginekologa

Gość gość
dziura w pipie, wszystko wlewa ci się do żołądka

Gość gość
Dziewczyno jestes w trakcie dni plodnych a ty masz milion objawów (urojonych zreszta) . Na co ty liczysz? Ze ci tu powiedza ze to ciąża? Nie-to nie ciąża- to twoja wyobraznia.

Gość gość
zero znajomosci biologii:/ przecież okres miałaś dopiero ok 2 tyg temu, teraz to dopiero mogłas mieć owulacje, kilka dni temu-zanim dojdzie do zagnieżdżenia zapłodnionego jajeczka, zanim twoje ciało otrzyma sygnał o ewentualnej ciąży musi minać treche czasu-pomysl troche zanim zadasz takie głupie pytanie:/ niedługo to laski dzien po miesiaczce beda sie pytac czy są w ciązy:/