Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy chciałybyscie miec faceta który pracuje w korporacji ????

Polecane posty

Gość gość

w interii jest managerem productu reklamowego... koleżanki facet ma taką prace i ona sie z nim malo widuje..on ciagle jezdzi na jakies spotkania i rowniez zagranice ....i poznala mnie z kolegą tego jej faceta ,który tez tam wlasnie pracuje ,ale jako senior product manager...czy warto pakowac sie w zwiazek z kims z takiej firmy i na takim stanowisku?jak myslicie?

Gość gość
a Ty wiązesz się z facetem czy jego stanowiskiem? Bo jeśli jedynie stanowisko jest dla ciebue kryterium wyboru, to może sama się gdzieś zatrudnij i zostać senior product managerem, to nie będziesz już miała takich dylematów

Gość gość
chodzi mi o to ,że on nie będzie miec czasu dla mnie...pytam was bo moze wiecie czy na takim stanowisku jest naprawde zabocza harówka i czy warto wiązac sie z kims kto bedzie tylko pracą zyl

Gość gość
EEE TAM BEZ PRZESADY

Gość gość
Ostatecznie to by na pewno zależało od faceta i uczucia do niego. Ale ogólnie trochę bym się bała. Poza tym jakoś tak myślę, że, jeśli jemu odpowiadałby korporacyjny styl życia, to oznaczałoby to sporą rozbieżność charakterów między nami...

nie bierzcie faceta ktory w korpo jest kims. zawsze bedzie dylemat: Now what's it to be: The money or your life.......?

Gość gość
zbereznik a skad wiesz ze facet autorki tematu ,w korpo jest kimś??