Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 38 lat i zero zmarszczek

Polecane posty

Gość gość

Taka prawda. Ostatnio byłam u lekarza i mowie że nie mam ubezpieczenia chwilowo a on to niech panią rodzice ubezpiecza. Ile pani ma lat 24? A ja - no niestety 38. :)

Gość gość
a ja 40 i tez zero zmarszczek :)

Gość gość
to jeszcze nic; mam 39 lat a ostatnio na przystanku pewna pani zagadnęła do mnie tak; to co teraz wakacje,a potem do gimnazjum? TAKA PRAWDA.

Gość gość
Jeszcze dodal- absolutnie pani nie wygląda. Jak miałam znowu 25 lat to kobieta w knajpie dawała mi 15 lat. Bo ona miała 25 i wyglądała przy mne staro

Gość gość
To ja was wszystkich przebiję. Mam 68 lat, ostatnio poszłam po wnuczka do przedszkola, a tam pani przedszkolanka mówi: po córkę? A ja: ha,ha, nie, po wnuczkę. To pewnie dlatego, że nie mam ani jednej zmarszczki :-)

Gość gość
Dawajcie zdjęcia bez makijażu

Gość gość
Taaaa. Wiek jest widoczny nawet jak "zmarszczek nie macie". Rysy twarzy się zmieniaja itp. ale do 50stki wygladacie jak z gimbazy haha.

Gość gość
ja mam 83 i ostatnio chciałm sobie kupić fajki, a sprzewdwczyni zapytała mnie o dowód.Pytam się jej o co chodzi, a ona,z ewyglądam na 16 lat.Taka prawda.

Gość gość
Ja to mam 22 i jak wyprostuję rękę to skora na łokciu robi się jakaś taka mało napięta, nie wiem co z tym zrobić, czy zgłosić się do starologa?

Gość gość
Ja mam 42 lata a wyglądam na 22 :) i też mnie często o dowód pytają jak chce kupić alkohol. A wszystko dzięki zdrowemu odżywianiu: warzywka mam od rolnika ze wsi pod Warszawą, mięsko od zaprzyjaźnionego rzeźnika, owoce tylko z sadów spod Sandomierza. Porody naturalne bez znieczulenia, siłownia 3x w tygodniu i sex codziennie :) to moja recepta na tak świetny wygląd.

Gość gość
Podobno dziewictwo to też sposób na młody wygląd, zdrowe życie i brak zmarszczek.

Gość gość
To wszystko nic.mam 95 lat i przeprowadzam się do domu starców.kiedy weszłam do sekretariatu dopełnić formalności sekretarka zapytała czy przyszłam do prababci. Taka prawda.

Gość gość
Ja mam 85, byłam ostatnio na mszy w parafii u wnuczki, poszłam do zakrystii by księdza o coś zapytać, a ten chciał mnie zmolestowac bo myślał, że mam 16 lat. Taka prawda.

Gość gość
piekny wątek, ja mam 100 lat, jak poszłam do dentysty to powiedział, że trzeba mleczaki mi usunąć, powiedział, że wyglądam na 10 lat!

Gość gość
Nie masz zmarszczek, czy masz ale zamalowane makijażem?

Gość gość
Wczoraj przechodziłam ulicę w miejscu niedozwolonym i złapał mnie policjant.Poprosił o legitymację szkolną żeby mnie spisać.Mam 74 lata.Taka prawda.

Gość gość
haha usmiałam się :D a tak serio to młody wygląd jest głównie zasługą genów, jak ktoś ma kiepskie to nie ma się co katować zdrową dietą i sportem- i tak nie pomoże :D ja mam młody wygląd, tak samo jak mama. nikt nie chciał wierzyć, że jestem jej dzieckiem, bo sama w wieku 20 paru lat wyglądała jak dziecko- w dodatku zero piersi i chuda jak patyk, taka 15latka z wielkimi sarnimi oczami i grzywką na oczach :) ja mam teraz 25 i bez dowodu piwka ani fajek nie kupię, chyba że w osiedlowym sklepie :)

Gość gość
Mam 82 lata i byłam u ginekologa.Ten zapytał mnie czy miałam już pierwszą miesiączkę.Tak młodo wyglądam.

Gość gość
gość dziś Mam 82 lata i byłam u ginekologa.Ten zapytał mnie czy miałam już pierwszą miesiączkę.Tak młodo wyglądam. X X Przebiłaś wszystkich buahaha :-)

Gość gość
wredne male curwiantka sfrustrowane zyciem :-O :-O :-O musicie niezle miec spierd/olone , zasyfione i pomarszczone mordy jak nie wiecie, ze to wszystko kwestia genow :-O cieszcie sie mlodoscia ile wlezie bo 30 juz za rogiem i dopiero bedzie lament :-O wiekszosc ludzi sie strasznie szybko starzeje i wy napewno juz jak staruszki wygladacie.

Gość gość
wredne male curwiantka sfrustrowane zyciem pechowiec.gifpechowiec.gifpechowiec.gif musicie niezle miec spierd/olone , zasyfione i pomarszczone mordy jak nie wiecie, ze to wszystko kwestia genow pechowiec.gif cieszcie sie mlodoscia ile wlezie bo 30 juz za rogiem i dopiero bedzie lament pechowiec.gif wiekszosc ludzi sie strasznie szybko starzeje i wy napewno juz jak staruszki wygladacie. pudło,pudło po stokroć pudło.nie wiedziałam,ze na starość i poczucie humoru znika.to pewnie przez ten brak zmarszczek i młody wygląd ha ha

Gość gość
Dokładnie, jeden wygląda staro drugi młodo i tutaj naprawdę wiele się zmienić nie da, no chyba że ktoś jest alkoholikiem i palaczem nałogowym. Poza tym dzieci za 10 lat będziecie stare i przerażone swoimi pierwszymi zmarami.

Gość gość
To jeszcze nic ja was przebije teraz. Mam 65 lat Ostatnio poszlam po wnuczke do przedszkola i pani powiedziala ze musi ja odebrac osoba pelnoletnia. Taka prawda

Gość gość
Mam 82 lata i byłam u ginekologa.Ten zapytał mnie czy miałam już pierwszą miesiączkę.Tak młodo wyglądam. Rozbiłaś bank.:)

Gość gość
Mam 106 lat i ostatnio był u nas facet spisać liczniki i kiedy mu otworzyłem drzwi zapytał czy jest ktoś dorosły w domu. Taka prawda.

Gość gość
Mam 99 lat i chciałam iść do kina na Harrego Pottera,nie wpuścili mnie bez legitymacji szkolnej.Taka prawda

Gość gość
Mam 99 lat i kolega z podwórka zapytał mnie co chcę dostać na swoją piewszą komunię, bo on chce laptop. Nawet dzieci myślą, że jestem jedną z nich!!

Gość gość
To jeszcze nic, ja byłam w kościele na komunii prawnuczki, pech chciał, że w białym żakiecie i ksiądz mnie wziął za rękaw i krzyknął "gdzie się oddalasz, siadaj z innymi dziećmi, gdzie twoja świeca"? Myslał, ze idę do komunii, tak młodo wyglądam! :D A mam 89 lat!!! Sama prawda!!!