Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

nerwobóle znacie jakies srodku uspakajace?

Polecane posty

Gość gość

wk****a mnie wszystko zawsze na wszystko pracowałem poprawiałem się itp pomagałem ludziom porzyczałem pieniądze po wirze z narkotykami gdy znowu zaczełem się poprawiać a mnie oblali zobaczyłem każdego co k***a nic nie umie nie chodzi do szkoły każdy k***a przepuszczany dziś koleś przyszedł napisać podanie że zapomniał że ma najważniejszy egzamin w roku i go pewnie puszczą gdy ja musiałem pracować żeby zdać... wgl ci k***a nauczyciele są p******** dla tego tak podchodzą do tej szkoły ... mam nerwobóle z tego powodu znajomi tez mi nie pomogą wszyscy mnie opuścili nagle zobaczyłem jak mnie traktuja i wgl jak był hajs to koleżka teraz to wyzwiska mam to w chu.ju zapisuje się miesiąc wcześniej na terapie żeby nie iść siedzieć (pewnie też mnie zamkną za obraze policjanta chu.j że ludzie robią korupcje na miliony i ich puszczaja) a babka mi mówi że ja na liście rezerwowej jestem nosz k***a chu.j mnie już to wszystko obchodzi znacie jakieś tabletki na uspokojenie z moja schizofrenia mi już żyły te skronie wysiadły co mi pulsowały a szkołe zmieniam na normalna przynajmiej mi nie bd chodziły żyły.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować