Gość gość Napisano Czerwiec 17, 2015 wk****a mnie wszystko zawsze na wszystko pracowałem poprawiałem się itp pomagałem ludziom porzyczałem pieniądze po wirze z narkotykami gdy znowu zaczełem się poprawiać a mnie oblali zobaczyłem każdego co k***a nic nie umie nie chodzi do szkoły każdy k***a przepuszczany dziś koleś przyszedł napisać podanie że zapomniał że ma najważniejszy egzamin w roku i go pewnie puszczą gdy ja musiałem pracować żeby zdać... wgl ci k***a nauczyciele są p******** dla tego tak podchodzą do tej szkoły ... mam nerwobóle z tego powodu znajomi tez mi nie pomogą wszyscy mnie opuścili nagle zobaczyłem jak mnie traktuja i wgl jak był hajs to koleżka teraz to wyzwiska mam to w chu.ju zapisuje się miesiąc wcześniej na terapie żeby nie iść siedzieć (pewnie też mnie zamkną za obraze policjanta chu.j że ludzie robią korupcje na miliony i ich puszczaja) a babka mi mówi że ja na liście rezerwowej jestem nosz k***a chu.j mnie już to wszystko obchodzi znacie jakieś tabletki na uspokojenie z moja schizofrenia mi już żyły te skronie wysiadły co mi pulsowały a szkołe zmieniam na normalna przynajmiej mi nie bd chodziły żyły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach