Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak załatwić cc?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jakie trzeba spełniać wymogi żeby zrobili cesarskie cięcie?

Gość gość
isc do prywatnej kliniki:D

Gość gość
a co rodzić naturalnie ci się nie chce?

Gość gość
A co Cie to obchodzi dlaczego chce cc zapytała i jeśli nie masz nic madrego do powiedzenia w temacie to wyjazd. Jeśli chodzisz do giną prywatnie to pogadaj z nim-bedzie wiedział jak załatwić a jeśli odmówi to idź do ordynatora szpitala w jakim chcesz rodzic i poproś a jak nie to zaproponuj cos.

Gość gość
Ale jeśli mi nic nie dolega jestem zdrowa to też da radę?

Da rade tylko gsy zaplacisz. Przysiegam ze wolisz rodzic naturalnie niz cc. Ja przez 2 dni nie moglam chodzic w ogole potem jak stara babcia zgieta w pol, dopiero po tygodniu pol swobodnie wstawalam z lozka i zajmowalam sie dzieckiem jak trzeba. Po 4 miesiacach przestalam odczuwac ból wchodząc po schodach. Blizna zostaje na cale życie, brzuch ciężko zgubić, mogą być poważne komplikacje po cc... po porodzie naturalnym po 2 godzinach wstajesz z lozka i chodzisz. Zajmujesz sie dzieckiem normalnie. A po cc jest tragedia... rok czasu goi sie macica po cc i trzeba być ostrożnym mimo wszystko.

Gość gość
jak ci nic nie dolega to załatwisz ale musisz dac sporo $

Gość gość
Gwarantuje to ja ze większośc kobiet lepiej znosi cc niz SN Jakoś ja miałam cesarkę i wstałam na następny dzien i po dzis nie mam żadnych komplikacji, wróciłam do domu to jeszcze pranie zrobiłam i powiesiłam paznokcie sobie pomalowałam u rak i nog-nie bolało mnie nic. Ranę mam cienka i prawie niewidoczna. Ogolnie polecam!

Gość gość
Idź do ordynatora i zalatw albo poproś swojego ginekologa żeby napisal ci cc ze wskazaniem

Gość gość
Monia no to ty tak miałaś a jak cie natna albo sama pękniesz a potem cuw tam pozszywaja to tez jest bol i na dupie siedzieć nie możesz. Ja miałam na szczęście cc i nie zaluje. Juz nawet nie pamiętam tego bolu