Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwsze zeby stale

Polecane posty

Gość gość

Witam dziewczyny, kiedy waszym dzieciom zaczęły wypadać mleczarni i co przynosiła wróżka zebuszka? Mój syn za 2 mies skończy 6 lat i dziś wypadła mu pierwsza dolna jedynka. Ząb stały juz w połowie wyrośniety. Dla mnie wydaje się to trochę wcześnie, ale może mam tylko takie odczucie. Co mam mu dać pod poduszkę bo już mnie poinformowal, że wróżka da mu coś na wymianę....

Gość gość
*mleczaki

Gość gość jjnb
Mój ma już skończone 6 lat i wszystkie mleczaki siedzą mocno, nic się nawet nie rusza, niestety chyba pojawiła się pierwsza dziura, jutro mamy dentystę. Co położyć? Sama nie wiem, moja bratowa kładzie pieniądze - po 10 zł ale jej synek ma szał na oszczędzanie, wszystko wrzuca do skarbonki bo na coś tam sobie zbiera.

Gość gość
Myślałam dać pieniądze do skarbonki, ale mnie zaskoczył i mam tylko jakieś 5zl i to w drobniakach.

Gość gość
Urocza ta naiwnosc dzieci:-). Mysle ze fajnie by bylo cos skromnego oczywiscie ale co ddzziecko ucieszy. Moj by sie uxieszyl z jakiejs gazetki z dodatkiem czy kinderniespodzianki czy pieniazka. No bo jak nie masz nic to do sklepu teraz nie polecisz..

Gość gość
Moja miała też 6 jak wypadły dwie dolne jedynki. Teraz ma prawie 7 i Rosna jej szóstki. Wróżka dała po 10 zł za zabka :)

Gość gość
Moj 5:5 roku i jeszze mleczaki sie nie ruszaja. Musze faktycznie sie przygotowac na te sytuacje i miec cos schowanego. Fajny pomysl gazetka z jakas d**erelka dzieci to lubia

Gość gość
To chyba jednak pozbieram te drobne, może nawet się ucieszy, że dostał kilka monet a nie jedna. W sumie to on za pieniędzmi nie jest, ale może jutro zabiorę go do sklepu i od razu będzie mógł je sobie wydać. Myślę, że od razu zaprowadzi mnie do działu zelek. I będzie chciał cały kubek. Nie kupuję mu ich często, ale on je uwielbia. Cóż za ironia, kubek wypełniony slodkosciami za wpadniety ząb...

Gość gość
Mój ma 5,5lat i 3mleczaki mu już wypadły.stale są już dość duże,za każdy dostał.5zł

Gość gość
A kto twierdzi ze wcześnie ? Mojemu 2mce po skończeniu 5 lat zaczęły się ruszać mleczaki, teraz ma 5,5l i ma dwie dolne jedynki stałe i 4 trzonowce szóstki

Gość gość
Autorko a widziałaś kiedyś pierwszaki szczerbate ? Przed pójściem do szkoły rosną przednie stałe zęby wiec 5-6 lat

Gość gość
Hmm, moja idzie do 2 klasy a wypadły jej tylko 2 dolne jedynki. Będzie szczerbata w 2.:P