Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miętowy Młp

Potrzebuje pogadać ...

Polecane posty

Gość Miętowy Młp
Gotowego scenariusza nikt ci nie da. Ty się martwisz, że wyjdzie że udawałaś to wolisz dalej udawać? Chyba w to wątpie

Nawet jak powiemy CI jak masz z nim rozmawiać , to i tak nie wiemy jak zareaguje i jak rozmowa się potoczy najważniejsze to ją zacząć. Powiedz , że chcesz porozmawiać o waszym seksie. Powiedz , że chciałabyś ...... i wymień co . Pewnie pojawi się od razu " a co źle Ci jest ze mną" odpowiedz , że jest dobrze, ale chciałabyś , żeby było lepiej . Powiedz , że czasami chciałabyś , żeby zachował się w taki czy inny sposób. Prowadź go za rękę słowami. Naucz go jak ma traktować Twoje ciało a zobaczysz , że po jakimś czasie będzie w tym całkiem dobry.

Gość landrynaaa
A ja w czasie seksu (do którego dochodzi raz na miesiąc) zaczynam sama się pieścić tam gdzie chcę żeby on to robił i po chwili widzę że on wyciąga z tego wnioski.... To też jest jakiś sposób.....

Słów nie można cofnąć, lepiej uruchomić dotyk niż język, no oczywiście nie w każdej sytuacji :D

Widzisz ile osób, tyle pomysłów i każdy dobry ;) Na pewno wybierzesz coś dla Siebie i powinno Ci to pomóc.

Gość Miętowy Młp
:) ile porad, teraz wybierz właściwą

Gość landrynaaa
To teraz pomóżmy założycielowi dyskusji :)

Gość gość
Miętowy, a jak argumentuje Twoja partnerka?

Gość Miętowy Młp
Myślę, że to kwestia psychiki moja wybranka uważa się za nieatrakcyjną chociaż nigdy jej nie dałem o tym znać, przekonuję ją o tym, że tak nie jest codziennie no ale moje słowa jakby już nie trafiają do niej, może ona potrzebuje potwierdzenia u innych mężczyzn :( Argumentacja braku ochoty to tylko wymówki, począwszy od bólu głowy skończywszy na zmęczeniu, nie wiem czy czytanie ulubionych książek męczy :) ale pewnie tak jest

Gość landrynaaa
Ciekawe jakby zadziałała terapia wstrząsowa...

Gość gość
A w jakim jest wieku?

Miętowy powiem CI z własnego doświadczenia coś bo mam podobnie. Od niedawna zmieniłem swój sposób myślenia i działania. Powiedziałem , żonie , że skoro nie mogę wpłynąć na jej ochotę , to postaram się ja zmienić i oduczyć się ją pożądać . Przestałem się dobierać troszkę mniej komplementów. Powiem Ci , że chyba coś podziałało , bo sama przychodzi , widzi , że się nie staram nie dobieram . Powiedziałem jej czas kiedy ja się starałem się skończył i niech ona się wysili ;) Na razie działa , nie ma szału, ale jest lepiej jak było.

Gość landrynaaa
Miętowy a czy Wy jesteście małżeństwem?

a pytałeś ją, albo domyślasz się z jakiego powodu czuje się nieatrakcyjna?

Gość Miętowy Młp
ehhh widzę że czytacie bez zrozumienia, dzięki szakuł81 za radę już próbowałem i takich sposobów. Czasem pomaga czasem nie, wszystko uzależnione jest od nastroju kobiety z którą się związałem. Może sobie to tak tłumacze, może się mylę, kto wie... Pozdrawiam was serdecznie i dziękuje za odrobinę zainteresowania tematem. :)

Gość gość
Dziekuje Wam :* (ta od problemu z 1 strony)