Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudia7250

odchody połogowe

Polecane posty

Jak u was wyglądały? Po jakim czasie u was ustąpiły? Ja do 3 tyg miałam krwiste, później były brązowawo żółtawe. Dziś mija równe 5 tyg od porodu a ja od przedwczoraj mam obfite i krwiste. Zaczynam się niepokoić, bo podobno powrót krwi nie wróży nic dobrego.

Gość gość
chyba musisz się wybrać do lek., sądzę że to już za długo trwa, w 2-3 tyg. powinno już być po wszystkim. a byłaś łyżeczkowana po porodzie? może nie całe łożysko się wydaliło, stąd te krwawienia, tak czy siak - lek.!

Nie byłam. Miałam cc. Rodziłam w tak durnym szpitalu, że szkoda gadać. Położne za każdym badaniem masowały szyjkę, jedna tak okropnie szarpała, że mogę porównać to z bólami porodowymi. A badań miałam około 30 w 2 dni Ogólnie mam rozwarcie jeszcze na cm. Czy to może być coś z szyjką?

Gość gość
a to nie jest przypadkiem okres ?

Gość gość
wygląda jakby z jakiegoś powodu się nie obkurczyło, jak trzeba. nie jesteś nadal pod opieką środowiskowej pielęgniarki, która przychodzi po porodzie do Was? bo jak tak, może ją podpytaj, a jak nie, to musisz się delegować do lek. zapewne jakieś leki to przyspieszą, ale lek. musi ocenic co i jak. bo chyba to nie miesiączkowe krwawienie? a karmisz?

Gość gość
Ja własnie teraz tak miałam, rodziłam prawie 2 miesiące temu. Juz wydawało się, ze koniec a tu buch czerwona krew. Tez rodziłam przez cc. To moja druga ciąża, więc miałam porównanie z pierwszym połogiem. Idz do gina, ja dostałam tabletki na obkurczanie macicy- na receptę. Brałam przez 3 dni po 5 tabletek na dzień. Byłam w pon. na kontroli i jest ok. Gin mówiła , że jak tabletki nie pomogą to czeka mnie zabieg w szpitalu aby nie doszło do zakażenia.

Gość gość
Mialam podobnie. Myslalam,ze po 2-3tyg juz koniec. Bylo czyato,a w 5tygodniu znowu krew. Krwawilam ciut dluzej niz 6tygodni. Mialam cc,karmie piersia.

Gość gość
Miałam dokładnie tak samo jak 10:23.