Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to możliwe?

Polecane posty

Gość gość

moje dziecko dziewczynka ma 10 lat twierdzi że każdej nocy przychodzą do niej duchy są białe i czarne białe bronią dostępu do pokoju w którym śpi z siostrą i bratem a czarne chcą tam wejść czarne mają coś w rodzaju siekier w dłoni i atakują białe duchy moja córka nie śpi całymi nocami bo się boi że te białw przegrają walkę dodam że owe postacie nie mają twarzy tylko niektóre czarne mają straszne twarze jak twirdzi moja córka zaczeło się to ponad rok temu gdy moja córka była w szpitalu wtedy po raz pierwszy powiedziała że widziała duchy na korytarzu szpitalnym jak machały obrazkami w domu także twiedzi że obrazy się machają i duchy wchodzą przez okna ostatnio powiedziała że widzi ducha który siedzi koło mnie na pytanie gdzie stwierdziła że duch już poszedł ale był to biały duch w tej chwil jest na tabletkach nasennych które przepisał lekarz kiedy ich nie wezmie nie śpi całą noc siedzi na łóżku i obserwuje ściany jest bardzo wrażliwa i uzdolniona plastycznie czy to możliwe że ona naprawdę coś widzi? dodam że niektóre duchy ją wołają po imieniu nie chodzi teraz do szkoły bo jest na zwolnieniu lekarskim co mam robić jak jej pomóc? na prośbę narysowania tych postaci odmawia mówiąc że się boi narysować taką zjawę jest zamknięta w sobie teraz bardzo często się do mnie tuli czhć przedtem unikała przytulania iczułości co ja mam robić?????????????

Gość gość
Może jest chora np. na schizofrenię.

Gość gość
poszukaj dobrego psychiatry dziecięcego,