Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do matek KP i MM.

Polecane posty

Gość gość

Tez jestem matka, mam pol rocznego synka i wstyd mi za was ze tak plujecie jadem i mowicie jedna drugiej ze sa wyrodnymi matkami....dajcie juz z tym spokoj.Co was obchodzi jak kto karmi??prawda jest taka ze o dziecko trzeba dbac a caly czas a nie tylko gdy jest niemowlakiem, co z tego ze dajecie piers lub mieszanke, gdy nastempnie ida chipsy,slodycze,fast foody.....albo platki sniadaniowe i kakao typu nesquik,cola lub inne gazowane swinstwa, czy tez kubusie majace po 5 lyzek cukru w butelce?

Gość gość
I po co ci ten temat??? Zeby koleną awanturę rozpetac?

Gość gość
Dokładnie awanty następnej brakuje jak ktoś jest głupi to co się dziwisz??

Gość gość
W sumie racja, ale przynajmniej będą się kłóciły w jednym temacie :D może autorka to kolejny troll?

Gość gość
Nie znam nikogo, kto może sobie pozwolić na mm i karmi piersią mimo to. Odpowiedź sama się nasuwa, jaka grupa społeczna karmi zwisem.

Gość gość
lol ja karmie piersia i dokarmiam mm :D A w temacie chyba chodzi o matki takie i takie?

Gość gość
powiedz to wszystkim gwiazdom i celebrytkom :D

Gość gość
11:19 goń się zwisie p********y! Następna biedna szmata.

Gość gość
Skonczcie juz z tym kp czy mm,wychowanie dziecka to nie tylko piersi i butelki.

Gość gość
gość dziś Nie ma jak niski poziom, a raczej jego brak. Czy karmicie cycem czy mieszanka i tak bedziecie mialy zwisy wiec o co chodzi?

Gość gość
11:16 już pierwsza tempa dzida się znalazła.... mnie stać na najdroższą mieszankę, ale karmie piersią.... Z tego co widzę to w parkach to właśnie najgorsza patologia karmi mm... Moja siostra radca prawny z firmą też karmi piersią.... Aaa i nawet jak po karmieniu będę miała zwisa to sobie zrobię cycki bo też mnie na to stać.... A moje dziecko nie będzie jadło rakotworczego syfu z puszki

Gość gość
ok jestem celebrytą na macierzyńskim hmmm kurde kasa mi się kończy nie mam na nowe louboutiny bo inne już ubierałam hmm jak zadzwonią do mnie dadzą odpowiednią kasę to postrzelają mi parę fotek jak niby karmię piersią bo to modne i na topie przystawię dzieciaka i tyle będą nowe Buty :) bo przecież nie będę karmić piersią siedzieć w domu uwiązana bo o mnie zapomną i nici z gwiazdorstwa dam dziecko Niani z najwyższej półki:P i dalej świat u moich stóp.

Gość gość
I juz sie zaczelo...ja karmie mm i nie jestem zadna patologia, uwazam ze kazdy moze karmic jak chce i nie obrazam bo to prostackie, ale widocznie pani obrazajac innych lepiej sie czuje.

Gość gość
Patologia karmi MM buahahaha a skąd ma na to hajs puszka mleka 50zł a gdzie pampersy ciuszki kosmetyki dla dziecka. Puszkę to masz na karku i to z***biście pustą a Twoja tam jakaś radczyni to mi koło doopy lata :)

Gość gość
patologia zawsze na siłę pokazuje, że ją STAĆ, więc karmi mm :D ta sama patologia nad morzem kupuje tonami gofry i plakietki z imieniem swojej niuni na kredyt, a weekendami "lansuje się" w centrach handlowych.

Gość gość
"gdy nastempnie ida chipsy,slodycze,fast foody.....albo platki sniadaniowe i kakao typu nesquik,cola lub inne gazowane swinstwa, czy tez kubusie majace po 5 lyzek cukru w butelce? " Przyganiał kocioł garnkowi autorko. Co Cię obchodzi czym karmią starsze dzieci? :)

Gość gość
Nudzi wam sie na prawde?

Gość gość
siedzę zamknięta w 4 ścianach ze swoim zwisem to się nudzi, co się dziwisz ;)

Gość gość
Co masz do gofrów, pedalko???

Gość gość
Już sam temat autorko jest prowokacją do ciągnięcia beznadziei. Najmądrzej byłoby zostawić temat ale jak widać sama nie potrafisz więc niczym nie różnisz się o tych tak zwanych plujących jadem. Włączasz kompa lub komórkę po to żeby zaczynać taką dyskusję? Co cię męczy? Nie masz własnego życia które by cię pochłaniało?

Gość gość
Stac mnie na mm,ale karmie piersia. To duzo wygodniejsze. Bez stosu butelek,w nocy tylko przystawiam i juz. Kazda kobieta karmi czym uwaza. A biust psuje sie w ciazy,a nie po kp.

Gość gość
Mnie nie stać na mleko modyfikowane bo nie stać mnie na to żeby dziecko karmić syfem . Karmię piersią bo to jedyne właściwe mleko dla młodego organizmu dziecka. Jak ktoś nie może karmić z różnych przyczyn to ok ale żeby chwalić się tym że kogoś stać na mieszankę więc kupuje :D. Tu gdzie mieszkam , mieszankami karmi biedota nie mająca wiedzy stawiająca na wygodę i pseudo nowoczesność , wykształcone mądre lub tylko mądre osoby nie kupują mleka modyfikowanego tak ot bez ważnego powodu.

Gość gość
Tu autorka! NIe mam i specjalnie zalozylam temat by sie posmiac ;) zrobilam sobie popcorn i czytam...baa nawet dzieci nie mam :D I miec nie bede patrzac na was.

Gość gość
Patologia społeczna, zjawiska społeczne związane z zachowaniem się jednostek lub grup społecznych niezgodnym z obowiązującymi wartościami danej kultury. Terminu patologia społeczna używa się również dla określenia nauki zajmującej się socjologicznym badaniem przyczyn i zwalczaniem patologicznych zjawisk społecznych takich jak przestępczość, prostytucja, pijaństwo itp.. Masz nie do uczony tłuku żebyś sobie poczytała co to patologia jak Twoja siostra jest tak tępa jak Ty to lepiej omijać tą kancelaryjkę z DALEKA.

Gość gość
12:28 Żadnych produktów z puszki nie używasz rozumiem? Nie jecie na mieście? Omijasz szerokim łukiem glutaminiany i inne chemiczne dodatki? Pierzesz w czym?? Jakie pojemniki masz w domu/jaki plastik i w jakich kupujesz produkty? Gdzie kupujesz? W czym pierzesz? Jakie masz ubrania tz z czego zrobione i gdzie produkowane? Jesli juz tak o raku rozmawiamy... Pewnie na polowe tych pytań nie potrafisz odpowiedzieć bo w twojej małej główce nie mieści sie ze na raka ma wpływ WSZYSTKO nie tylko kp czy mm. Jesli karmiłaś piersią a dajesz szajs do jedzenia dziecku od poczatku bo sama tez to spożywasz a pozniej pokarmy stałe wprowadzasz dla dziecka z tych produktów to właśnie wtedy hodujesz raka.

Gość gość
no własnie ta głupia rywalizacja jak kto i czym karmi,jak kto i czym rodzi,jak kto jak ubiera,porąbane baby sa nie które.Ja karmie piersia na noc dokarmiam mm,i nikt nie powinien sie czepiac:) Moje dziecko,mój rozum krzywda sie nie dzieje:)

Gość gość
Rak rakiem ale ma znaczenie czy połkniesz sztuczną tabletkę, czy zjesz warzywa. Dlaczego nie jecie kilka razy dziennie odżywki z witaminami a normalne jedzenie?

Gość gość
Te niektóre baby to jednak są głupie :-) karmienie dziecka mm to patologia? A przemoc,alkohol,brak pieniędzy to jak to nazwać? Weźcie lepiej swoje dzieciaki i idźcie do parku na spacer,może dobrze wam zrobi,chyba że spacerowanie z dzieckiem to też patola,kp mm ludzie macie problemy;-)

Gość gość
Gość 11:16 a teraz proszę wziąć kartkę i długopis i 100 razy napisać: tępa! Skoro już zarzucasz innym głupotę, to wiesz...:)

Gość gość
12:21 co Ty pieprzysz? Pewnie sie w ciazy roztylas jak beka i masz rozstep na rozstepie dlatego tak pierdzielisz. Ja nie karmilam w ciazy bylam i mam jedrne piersi takie jak przed! Dostalam bromergon i jest git, nie potrzebuje zadnego podnoszenia czy silikonu tak jak te po kp. Na szczescie po porodzie nie mialam pokarmu. A moje kumpele karmiace piersia same mowia, ze gdyby wiedzialy jakie beda szpetne po karmieniu nigdy by sobie tego nie zrobily, ulegly glupim gadkom eko mamusiek i teraz maja kompleksy.