Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ubolewam i płaczę nad swoim żałosnym życiem

Polecane posty

Gość gość

Mam dość tego chujostwa zwanego życiem, najchętniej bym się z*******a ale nawet na to nie mam odwagi.....pozwoliłam sobie odebrać wszystko co w życiu miałam, czas uciekł mi przez palce a ja się obudziłam w czarnej doopie . Pozwoliłam by ta k****a zabrała mi męża, nie zauważyłam wcześniej jej manipulacji i teraz ryczę i cierpię....

Gość gość
porozmawiaj z nią. spróbuj wzbudzić w niej litość, może zrozumie ile mąż dla ciebie znaczy. ja bym tak zrobiła

Gość gość
pociesz się że takich jak ty jest tysiące

Gość gość
co on ubezwłasnowolniony że go zabrała??????cos bylo nie tak i facet sam odszedl i musisz to zrozumiec ze to on nie chcial byc z Toba.

Gość gość
to jest takie ciężkie że pojęcia nie macie, już nie mam sił, ona go nie odda bo chce go tylko dla siebie, to psychopatka, a ja się dałam jej podejść i podałam go jej na tacy

Gość gość
to facet bez własnej woli? nie mógł ci nikt go zabrać bez jego zgody, przyjmij do wiadomości że cie nie kochał/kochała

Gość gość
jak to nie mamy dziewczyno. nikt normalny nie przechodzi ot tak nad utrata małżonka. ja cie rozumiem sama jestem zazdrosna o swojego i mnie krew zalewa jak ogląda sie za siksami.

Gość gość
Nie płacz i nie ubolewaj. Olej to. Życie masz tylko jedno o które sama zadbaj, bo żaden s******l, który zdradza nie jest tego wart, by szkodzić sobie na zdrowiu. Jeżeli odszedł to popełniłaś życiowy błąd wybierając i zakochując się w nieodpowiednim człowieku. Puść to a myśli swoje skieruj w innym kierunku.