Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena1993

Problem z zapachem

Polecane posty

Gość Marzena1993

Witam. Mam 20 lat, z moim chłopakiem mamy już jakieś życie erotyczne, jednakże nie chce on mi zrobić tak zwanej "minetki". Zawsze się wypierał, że zaciął się po goleniu, albo że poparzył język... Myślalam, że to on ma z tym problem, ale jestem pewna, że to przez zapach mojego łona. Dzisiaj w galerii handlowej, przechodząc obok klimatyzacji, z podłogi zawiało powietrzem, i poczułam zapach śledzia, bardzo nieprzyjemny i drażniący... Pomyślałam, że to niemożliwe, bo dbam o higiene, ale w domu tylko upewniłam się w tym fakcie, gdyż nowo kupiony kot ochoczo wspiął mi się po nodze w strone krocza. ;/ Jak zniwelować zapach, i cieszyć się seksem?

Gość gość
Taki zapach może oznaczać ,że masz jakiś problem z bakteriami w pochwie. Musisz iść do gina, zrobić wymaz i się dowiesz. Pobierzesz leki i ci przejdzie. Bo taki zapach o niczym dobrym nie świadczy.A to, że dbasz o higienę to nic nie zmienia. Widocznie masz za wysokie ph i mnożą się bakterie. Radzę idź do lekarza. On ci pomoże...pozdr

Gość gość
Idź do lekarza, tak jak mówi osoba wyżej...

Gość krusowa
Kot... i śledź... :D:D Jak bardzo trzeba się nudzić ,żeby taką historię wymyślić? :D

Gość Kitty Cat
Zaraz kot powie: poparzyłem sobie język i zeskoczy z nogi :D