Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sasiadka przebila nam opony w wozku!

Polecane posty

Gość gość
I nie bede oszczedzac na dziecku, kupilam mu juz uzywane zabawki,to musialam dokupywac baterie, byly takie juz nieprzyjemne, z klaczkami,albo lakier schodzi,wole kupic mniej,albo taniej,ale nowe. Ciuszki kupilam raz uzywane w dobrej cenie,jak byl malutki,to fakt,udalo mi sie,ale jak widze jakie ubrania i w jakich cenach ludzie wystawiaja na ebay czy na fb to az sie ma ochote wysmiac ich,bo sa to takie lachy,ze ja bym sie za darmo wstydzila oddac,a oni chca cene niemal sklepowa, sprane ,z plamkami.,.itp. Rzadko sie trafia super okazja

Gość gość
dziś pewnie bachor za glosno darl morde wiec sie nie dziw jak tam? śluzik zmierzony? co do autorki,to jej sprawa ile wydaje,nie przepija a wydaje pieniadze nalezne dziecku, pracowalam przed 4 lata w de i wiem jak wygladaja "mamusie" i co robia za zasilki rodzicielskie,doczepiane wlosy,pazury,torby korsa a dziecko w uzywkach jak ostatni dziad,w tym co dostana z joba albo caritasu,takze nie wiem w czym rzecz. Mam do ciebie jedno zastrzezenie, wydajesz sie byc przeokropnie "zahukana". Przez sasiadke placzesz, meza nie umiesz ustawic, do cholery kobieto!! nie masz 15 lat. Co to ma znaczyc,ze ty utrzymujesz dziecko,a on nie?! rzadaj pieniedzy albo ma spadac, nie wiem czemu ty sie go tak kurczowo trzymasz. Tutaj sobie poradzisz,chyba,mze wolisz wrocic do pl,to dostaniesz alimenty. Sasiadke zlewaj, postaw mezowi ultimatum,ze ma wymowic mieszkanie,jesli cie oleje, pojdz do joba i dowiedz sie jak wyglada wyprowadzka,przynies papiery do domu,zobaczy,ze to nie czcze gadanie. A jesli mimo to bedzie mial w doopie,to znaczy,ze nie kocha ani ciebei,ani dziecka, a ty marnujesz sobie zycie. Nie masz czasem wrazenia,ze on cie prowokuje,zebys sie wyprowadzila? ze nie chce wyjsc przed ludzmi na chooya ktory was porzucil,wiec doprowadzi do tego,ze sama odejdziesz,bo nie wytrzymasz. Pomyslalas,ze on moze kogos miec na boku? dziwny ten twoj maz.

Gość gość
To ja miałam podobną sytuację. W Polsce. Sąsiadka miała dziecko 2,5 roku starsze od mojego. Kiedy ja urodziłam - jej wózek ciągle stał na klatce, stał to dobre słowo, bo w życiu nie widziałam jej z tym wózkiem na spacerze. Miejsce było tylko na jeden, nic nie mówiłam tylko swój zostawiałam w bagażniku samochodu (było to trochę męczące,ale luz) to trwało mniej więcej pół roku. Przyszła wiosna, przerzuciłam syna w spacerówkę. Wtedy jej syn miał już 3 lata. Wózek stał nadal. Aż na początku lipca wózek zniknął..odczekałam dwa dni i zaczęłam stawiać swój wózek. Ok miesiąca było ok. Kiedyś wychodziliśmy z mężem razem na spacer, on niósł dziecko, a ja odpięłam zabezpieczenie od wózka i wyszłam z bloku, gdzie mieliśmy włożyć syna.Przed klatką w słońcu coś mi zaczęło błyszczeć... co?? PINEZKI... było ich równo 7... wszystkie tymi szpilkami do góry! Wiem, że to była ona, bo mimo iż za rękę jej nie złapałam to po powrocie ze spaceru na tym miejscu stał już jej wózek,a przy najblizszym spotkaniu zanim zdążyłam się odezwać i chciałam między wierszami nawiązać do pinezek, zeby zobaczyc reakcję, to na mnie napadła, że ona była tam pierwsza i mam jej nie zajmować miejsca. To było dopiero podłe, bo uderzało bezpośrednio w dziecko - wyobrażacie sobie posadzenie dziecka w tych pinezkach ? w środku lata, w krótkich spodenkach ???

Gość gość
na moja sasiadke zadzialala rzyczliwosc wiedzialam, ze nas nie olubi, ze obcokrajowcy itd. Zawsze bylam dla niej usmiechnieta, zawsze dzien dobry , przytrzymalam drzwi. Od jakiegos czasu sama zagaduje, jest zwyczajnie mila.A na poczatku robila nam sceny

Gość gość
tez jej powsadzaj tam pinezki

Gość gość
To ja,autorka,probowalam byc mila,zawsze dzoem dobry,przepraszanie za halas jak w dzien chcialam cos przywiercic,bylo tylko gorzej,wiec uznalam,ze ta droga nie pojde juz dalej

Gość gość
Ale jakim cudem zeszło powietrze, skoro koła od cameleonów nie są pompowane, tylko na piankę?

Gość hgg
1. Twój mąż to typowy Piotruś Pan- nieodpowiedzialny chłoptaś którego życie wpisało w rolę ojca, do której się nienadaje 2. Zgłoś sprawę na policje- to możesz zrobić zawsze. Zgłoszenie przyjąć muszą. Nic nie wskórasz, ale sąsiadkę zapewne będziesz miała z głowy 3. Pomieszczenia ogólnodostępne nie są miejscem do przechowywania wózków. A już na pewno nie klatki

Gość FAJNIE JEST
Mieszkam w bloku, kilka rodzin ma małe dzieci, ale nikt nie stawia wózków na klatce.Zaczęli przypinać rowery do poręczy.Zgłosiłam do Zarządu, a Oni zgłosili do straży miejskiej i zrobili porządek.Po pewnym czasie znów było to samo.Zapłacili kary po 200 zł. i wreszcie jest spokój.Nie ma żadnego bajzlu i dekoracji z wózkami, czy rowerami.

Gość gość
kola tylne cameleonow(te wieksze) sa pompowane

Gość gość
To ja, autorka. U nas jest pomeiszczenie ogolnodostepne sluzace jako wozkarnia i do przechowywania rowerow,co jest zaznaczone w regulaminie, wiec stelaz, dosc maly z reszta, postawiony pod sciana, ma pelne prawo tam stac. Moj wozek,nie ejst jedyny tam stojacy,jest tez masa rowerow, wiec skoro mamy takie ulatwienie,to czemu by nie skorzystac. Wlasnie po to,by ludzie nie zagracali klatki schodowej i nie utrudniali ew. ewakuacji.Co do kół, bugaboo cameleon ma pare kol piankowych(tych mniejszych) i pare terenowych,tych pompowanych duzych,wiec mozna je przebic,o czym sie dotkliwie przekonalam.

Gość gość
Wejdźcie na kafeteria forum mieszkam za granicą i sram fiołkami bujdy biednej emigracji