Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trelemorele_____

czy On mnie zdradza?

Polecane posty

Gość trelemorele_____

Witam, Nie wiem jak mam to wszystko zrozumieć ale przyłapałam mojego na tym ,ze ma drugą karte telefoniczna ... nie było by to nic dziwnego ale przypadkowo sie o niej dowiedziałam. Kiedy pisałam do Niego jak był w pracy albo dzwoniłam to abonent czasowo nie dostepny słyszałam w słuchawce . Nie przypuszczałam ,ze ma druga kartę kiedy po powrocie do domu , widząc ze jestem wkurzona ,a byłam z powodu ,ze potrzebowałam się z nim skontaktowac a on milczał zapytał mnie dlaczego jestem w podłym nastroju .. i wtedy od slowa do słowa powiedział czy moze dostałam powiadomienie o probie kontakty ze mną ... bo dzwonił z onnej karty,....ja mówię dlaczego zatem trzymasz kartę na ktorej nie masz środków ani do połaczeń ani do netu .... a on ze wlasnie do netu mu była potrzebna ....dodał ze ktos na ten nr ktory znam wydzwania do niego i nie daje mu spokoju wiec zienił kartę . Potem dodał ze dl;atego ma ta karte aktywna zebym ja miała kontakt z nim. Tylko ze ja tego nr nie znałam. Na weekend kiedy bylismy razem tez miał ta karte włożona do telefonu nie umiał mi odpowiedziec dlaczego. stwoerdził że się czepiam. Proszę powiedzcie comam myslec bo mi tylko jedno do golwy przychodzi... a jesli tak jest zemnie zdradza to nie ma po co to ciągnąc...

Gość gość
zaskocz go pytaniem wprost i zobacz jak zareaguje. Ja bym nawet pokusiła się na krótki stwierdzenie "wiem że ta karta słuzy ci do kontaktu z innymi kobietami oczekuję wyjaśnień i prawdy". Zobaczyłabym jaka bedzie reakcja i jesli znowu stwierdziłby "czepiasz się" walizki za drzwi. Wiele kobiet pomija swoją intuicję i na tym bardzo traci. Intuicja to informacja że coś tu nie gara i nie wolno jej bagatelizowac

Gość Lig
To się zapytaj, kto do niego wydzwania. Może faktycznie go ktoś dręczy telefonami/smsami i wyjmuje kartę, żeby ciągle telefon mu nie dzwonił.

Gość gość
pewnie jego poprzednia kochanka go dreczy na 1 nr i dlatego zmienil :D

Gość trelemorele_____
nie ważne kto dzwoni na pierwszy, bardziej nie daje mi spokoju fakt po co mu karta w telefonie z której nie ma połaczeń wychodzący ani netu... tymbardziej ze wkladał ją tez wtedy kiedy ja byłam z nim ... przecież nie do kontaktu ze mna ;)

Gość gość
no ale widzialas zeby z niej pisal/dzwonil?

Gość trelemorele_____
jak był przy mnie i miał tamta kartę to ja o tym nie wiedziałam.... przecież bedąc z nim nie dzwoniłam do Niego wiec skad mam wiedzieć kiedy ktora karta była czynna i z której korzystał ?

Gość gość
ale czy wtedy pisal ? normalnie korzystal? jak juz wiedzialas ze to ta karta

Gość gość
tak on na sto procent zdradza bylo na ten temat juz 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Gość gość
Niech ci facet nie maluje oczu. Zdradza jak nic. Powinnaś być czujna. Szkoda, że powiedziałaś jemu o tej karcie. Należało dotąd sprawdzać aż będziesz miała niezbite dowody. Teraz będzie ostrożny. Ale my kobiety jesteśmy zbyt impulsywne i szybko uzewnętrzniamy swoje emocje. To błąd, należy być cierpliwym, aby osiągnąć cel

Gość trelemorele_____
Nie widziałam zeby z karty korzystał jak juz o niej wiedziałam. teraz nie będę już w tej sprawie rozpytywać go, powiedziałam że ma się dokładac do czynszu i mediów bo od kilku miesiecy tego nie robił bo nie iał pracy. Teraz ją ma więc sory. Poprosiłam,zeby mi oddal kase którą mu pozyczyłam , wkurzył się mówiąc mi ,ze przeciez mi mówił ze mi odda... ale tego nie robił nawet w ratach... nie będę robiła radykalnego cięcia ...zacznę się sama rozgladać ,zeby nie zostać z ręką w nocniku :)

Cwaniak jeden i tyle. Mój kontakty z kochanka utrzymywał tylko przez FB. Wszystko dokładnie kasowal i do ostatniej chwili twierdził że nikogo nie ma. Ten twój to tez kretacz i naciagacz. Ma ciebie i inna na boku. Skubie cie na kase i dobrze mu się żyje.

Gość trelemorele_____
dodam ,że temat dziecka był z nim kilkakrotnie poruszany i niby chce a jednak nic w tym temacie nie robi.... a ja wiecznie młoda nie będę ... jestem po 30 choć jeszcze mi daleko do 40 ale zegar mi tyka. Muszę pomyśleć o sobie .

Gość trelemorele_____
"juslan "a jak to wychwyciłaś ,ze kontaktował się z nią przez FB?

Gość lilek lilek
Znam ten ból. Ja dowiedziałam sie ze mój facet pisze z jakąś baba jak jest w pracy i to w taki banalny sposób. Jak gadal ze mną prze telefon to przychodzily mu smsy na inny telefon który słyszałam w tle (klasyczny dzwonek Nokii) a on nie ma Nokii. Gdy powtorzylo sie to któryś raz z rzędu to po prostu sie rozłączyłam bo byłam wsciekla , a on oczywiście za chwile napisal smsa czy chodzi mi o ten telefon który słyszałam w tle i ze niby kolega byl obok i to jemu przychodzily smsy. Oczywiście okazalo sie to nie prawdą

Gość lilek lilek
Zrobiłam prowokacje kupując inny starter zaczęłam pisac na jego numer prywatny . Pisałam ze niby dostałam numer od kogoś z jego pracy i ze bardzo mi się spodobał oczywiście zaczął do mnie wydzwaniać chyba żeby upewnić sie ze jestem kobieta ale ja nie odbieralam. Aż w końcu sam sie wkopał bo zadzwonił do mnie z tego drugiego numeru ktory miał na boku. Bo jak dzwonil ze swojego to nie odbieralam

Gość lilek lilek
Potem sam mi się przyznał ze pisał z jakąś baba od ubezpieczeń i to z jego firmy. Ale rozwaliło mnie to jak powiedzial " i po co się tak dopytywałaś, żeby dowiedzieć sie ze to robię, tak byś nic nie wiedziała "

Gość gość
zdradza na bank

O tym że pisał z nią na FB dowiedzialam się od naszego 6 letniego syna. Jak to stwierdził mój syn : to przez tego głupiego FB tatuś już z nami nie mieszka.

Gość gość
".dodał ze ktos na ten nr ktory znam wydzwania do niego i nie daje mu spokoju wiec zienił kartę . " tym kimś jesteś ty (znam ten debily chwyt)... ... masz do czynienia z patologiczym kłamczuchem któremu mózg w gaciach przejoł nad nim kontrolę .... i tak masz to jak w banku ze zdradza cię albo za chwie zdradzi

Gość gość
uwazaj chwila moment i cie debil z nia pomyli

Gość gość
ale dno ... gra nie warta świeczki