Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenkaaaaaaaaa

Kłucie między piersiami

Polecane posty

Gość magdalenkaaaaaaaaa

Hejka , mam takie pytanka , od 2 tyg dolegają mi bóle w klatce piersiowej , jestem w 28 tyg , konsultowałam to z kardiologiem dał skierowanie na echo i holtera ale dopiero bede miała za dwa tyg . W nocy jak taki ból złapie to ruszyc się nie moge bo przy każdym ruchu boli bardziej , czy któraś z Was może miała takie problemy w ciąży ??? Gin powiedziała że na ucisk na przeponę to troche za wcześnie jak na ten tydzień ciązy . W ciągu dnia też odczuwam takie bóle tyle ze o mniejszym nasileniu . Będe wdzieczna za każdą odp .Pozdrawiam

Gość gość
Ja miałam bóle od kregosłupa tylko że z tyłu pleców mnie bolała a w klatce sporadycznie

Gość gość
podnosze

Gość gość
ja miałam taki ból przy ostrym napadzie refluksu, wylądowałam na SORze bo myślałam że to zawał nigdy przedtem i nigdy potem nie miałam takiego bólu bolało tak bardzo że ledwie mogłam oddychać

Gość gość
Nerwica, brak magnezu.

Gość gość
Mnie to też na nerwicę wygląda. Psychosomatyczne objawy.

Gość magdalenkaaaaaaa
Dzięki dziewczyny troche się uspokoiłam że to nic poważnego , najgorsze to czekanie na badania :)

Gość Patryskaja
Hmm przyczyn może być wiele. Ból może być całkiem gdzie indziej i promieniuje i wydaje się że boli miedzy piersiami. Może być coś z sercem, może być nerwica. W sumie nie ma co gdybać. Ja bym nie bagatelizowała i udała się chyba do kardiologa w pierwszej kolejności bo serce najważniejszy. W Warszawie w Medic House pracują specjaliści chyba najlepsi w Polsce i mają nowoczesny sprzęt. Można się rejestrować przez internet.

Jeżeli badania są ok to może być na tle nerwowym. Miałam takie bóle bo bardzo denerwowałam się w ciąży. Pierwszą ciąże poroniłam, więc całą drugą się stresowałam. Brałam magnez i potas. Zapraszam na mojego bloga o ciąży, macierzyństwie i nie tylko: www.szczesliwamama.pl