Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent od chrzestnej

Polecane posty

Gość gość

co teraz chrzestna kupuje w prezencie na roczek dziecku?

Gość gość
w koperte 200zl. i jakaś dobra zabawka

Gość gość
500 zł i zabawka

Gość gość
Roznie moja rok temu dostala 500zl i sesje dla niemowlskow wiec jakis tysiac razem. A siostry mala na poczatku roku od chrzestej 400zl

Gość gość
ja kupiła złoty medalik- 150 zł. :)

Gość gość
500 zł na roczek?:o stac mnie na to, ale w życiu bym tyle nie dala. Wolałabym dac mojemu dziecku.

Gość gość
po co pytasz ile? daj swojemu dziecku a tamtemu daj 50 zł

Gość gość
kup jakąś lepszą zabawkę. I pierwsze słyszę, żeby na roczeka dawać koperte.

Gość gość
Moja córka od chrzestnego na roczek dostała stolik edukacyjny FP. Moim zdaniem to wystarczający prezent.

Gość malinoowka
u mnie chrzestni to para- moj brat z narzeczona. Sami sie mnie zapytali co kupic na roczek wiec zasugerowalam pociag z mega blocks- koszt to chyba jakies 70 czy 80zl. Moj synek uwielbia sie bawic tymi klockami wiec prezent to strzal w dziesiatke. Jakby ktos dal mojemu dziecku na urodziny 500zl w koperte to nawet mi by sie glupio zrobilo. Ludzie to sa urodziny maluszka a nie wesele. Poglupieli niektorzy do reszty...

Gość gość
Mój dostał taki fajny zamek dmuchany i do tego 50 zl

Gość gość
cos co bedzie na długo,cos ze zlota

Gość gość
oryginalne buciki akurat beda jak dziecko zaczni chodzic chyba ze juz chodzi i jakas zabawke

Gość gość
Poszaleliscie ? 500 zl na roczek ? Wogole po co rocznemu dziecku pieniadze ? Zabawke, cos odpowiednie do wieku ale wcale nie kosztowne i juz.. Jak by ktores z chrzestnych mojego dziecka zjawilo sie z pieniedzmi to bym podziekowala i nie przyjela.. A z 500 zl to juz wogole.. Dla mnie najfajniejsze jest jesli moj brat albo diostra meza jako chrzestni wogole znajda czas wpasc i wycalowac i powyglupiac sie z nasza mala, nawet nie musi byc dokladnie w dzien urodzin.. To jrst gest, znalezc czas a nie na odwal dac kase..

Gość gość
Dawanie kasy dziecku to straszna porażka. Mój od chrzeatnej dostał auto jeździk a od chrzestnego wielką koparę z przyczepką i klocki. Sama chrześniaczce dałam pluszaka na biegunach i zestaw dziecięcych plastikowych naczyń. Wszystkie te prezenty były więc za 200 / 250 zł i to moim zdaniem w zupełności wystarczy.

Gość gość
dlatego nie chce być chrzestna większość rodziców patrzy na kasę

Gość Było miło
Co za brednie tutaj piszecie.Pierwsze słyszę żeby chrzestny, chrzesna dawali tyle kasy na roczek dziecku?! Sami bogacze tutaj są???? Moja chrześnica skończyła roczek i nie dawałam kasy w ogóle.Kupiłam piłki do kojca, tort ze świeczką i to wszystko.Jakoś nikt do mnie nie miał uwag.Przestańcie wypisywać głupoty i bajerowaćFantazji to wam tu nie brakuje!

Gość gość
kasa? to nie za dobry pomysł... i co roczne dziecko z nią zrobi? lepiej jakaś zabawka albo coś co się przyda takiemu dizeciakowi zobacz jakie słodkie rzeczy mają tutaj http://www.puripuri.pl/

Gość Mariko
Nie wydaje mi się, żeby kasa dla rocznego dziecka była dobrym pomysłem. Lepiej jakąś zabawkę. Osobiście to nawet wydaje mi się, że dla takiego małego dziecka jest łatwiej dobrać prezent, niż chociażby dla nastolatka. Może coś z Revella - http://revell.com.pl/modelarstwo/polecane/