Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pjaccob malpka gmail com

38 latek i nastolatka

Polecane posty

Gość tylko gość
bierz ją chłopie :-) nie wiem nad czym się zastanawiasz i po kiego grzyba zakładasz taki temat...

Gość gośćon37
Hey jest chętna mam 37 lat

Gość gość
19latka z wczoraj 15:00 ha ha ha juz ci wierze he he.

Gość gość
Skoro małolata chce to korzystaj. Po twoim opisie to aż ja mam na ciebie ochotę, autorze:)

Gość gość
Ja uwielbiam starszych. Spotykam sie obecnie z 37-mio letnim mężczyzna a mam 17 lat. I robię to tylko dla sexu. Sex w jego wykonaniu jest nieziemski. To on nauczył mnie wszystkiego w sexie. Wcześniej nie miałam pojęcia, że może być tak wspaniale, a przez rok byłam z 25-cio latkiem. Mówię ci bierz ja. Będzie szczęśliwa :)

Gość gość
A nie chcialbys takiej atrakcyjnej 28 latki? Mieszkam w Warszawie. W zamian za sex o jakim napisales na poczatku dam Ci szczyty rozkoszy :*

Gość gość
Frajer z ciebie. Na co czekaz, ona sama grzeczne prosi abys ja poobracal i zamoczyl...

Gość gość
Wczoraj 13.48 moj dziadzio mial gdy nim zostal 36 lat wiec sie nie obrazajcie.Ale zalezy kiedy kto dojzeje i zaczyna.Co prawda dziadzio wpadl z babcia :D

Gość Gosiaczek1988
Ja mam miłe wspomnienia ze spotkań z mężczyzną w wieku około czterdziestu lat. Miałam wtedy 19 lat. Dziś mam 27. Będę szczera i napiszę że niestety żaden mężczyzna, z którym później się spotykałam nie umiał dać mi tyle przyjemności. Mój narzeczony, który ma 35 lat potrafi dać mi duzo przyjemności. Ale to jeszcze nie to. Myślę że doświadczenie u mężczyzn przychodzi wraz z wiekiem i niecierpliwie czekam, aż mój facet wejdzie na wyższy level :)

Gość gość
Ja tak z ciekawosci chcialam porownac seks ze starszy mial ponad 50 lat ja 21.Seks byl wspanialy pamietam do dzis podobne mam odczucia jak u ciebie powyzej.Ale na stale nie chciala bym byc z tym starszym.Bo gdy ja jeszcze bede chciala dobrego seksu a on mialby ponad 80 lat.

Gość gość
Ja kiedyś kochałam się w szefie mojego brata. On był taki przystojny. Miałam wtedy chyba z 17 lat, a on był pewnie w wieku mojego ojca. Kiedyś trochę przez przypadek brat zabrał mnie do niego na przyjęcie dla znajomych. Pamiętam jak on mnie wtedy poprosił do tańca, a ja zrobiłam się cała czerwona i nie potrafiłam wydusić z siebie słowa. Później tego wieczora podczas rozmowy on zaproponował mi abym pracowała u niego w biurze podczas wakacji. I tak wyszło, że później mieliśmy kilkumiesięczny romans. To co wtedy przeżyłam wspominam do dziś, pomimo że miałam później wielu partnerów w różnym wieku, a teraz mam męża. Myślę, że powinieneś spróbować. Ta znajomość może być bardzo interesująca zarówno dla Ciebie jak i dla niej. Nawet jeżeli wasz związek skończy się szybko, to możecie tą znajomośc długo wspominać.

Gość gość
Moj obecny facet ma 36 lat a ja mam 18. Jestem bardzo zadowolona ze mnie poderwal :-)

Gość Tomek89a
Ja nie rozumiem co młode dziewczyny mogą widzieć w takich facetach. Ja mam 26 lat i uważam że w łóżku jestem lepszy od nich. Do tego mam ładniejsze ciało i ciągle mi stoji.

Gość 45lat
Dwa lata temu miałem krótki choć intensywny romans z 20 letnią studentką. Spytałem czemu spotyka się z takim piernikiem jak ja skoro na roku ma tylu kolegów. Odpowiedziała, że z ciekawości. Jak się okazało wśród jej koleżanek dosyć częsta jest akcja "puknę se czterdziestaka, zobaczę jak to jest" :) Dziewczyny sporo rozmawiały na ten temat (ta cudowna bezpruderyjność współczesnych młodych kobiet rozwala mnie) i wyszło na to, że faceci ok. 40stki lepiej je traktują, są bardziej wyrafinowani, w łóżku bardziej delektują się seksem i myślą przede wszystkim o partnerce, a nie pędzą do własnego orgazmu. W łóżku była raczej kiepska, zero doświadczenia, teraz mam 38 letnią partnerkę i to jest to! Więc jeżeli szukasz super seksu to raczej zapomnij, jeżeli chcesz podbudować sobie ego i podszkolić małolatę to wal jak w dym.

Gość trzydziesci osiem i pół
Jestem w wieku autora tematu. Zadbany wysoki szczupły. Utrzymuje znajomość z dziewczyną lat 22 śliczne ciało temperament i pomimo młodego wieku jest doświadczona. A lodzik w jej wykonaniu to poezja. Tez jej pytałem dlaczego spotyka się z dużo starszym, odpowiedziała że rówieśnicy to dzieciaki tylko by rozmawiali o chlaniu piłce nożnej i seksie. Jeśli juz dojdzie do seksu z młodszym to niewielu umie zadbsc o kobiete .Dużo starszy facet to znacznie ciekawsza osobowość, wiec jesli tego się szuka to tylko dużo starszy.

Gość gość
megalomaństwo i tępota a abstrahując od farmazonów autora,to jakbym była matką nastolatki,i jakiś podstarzały lowelasik by się koło jej kręcił,to bym nogi z du/py powyrywała łatwo młodej dziewczynie zaimponować,po co się czepiacie młodych,dla łatwej wygranej,bo zaszeleścisz kasą?bo ona nie zna życia? ..i jeszcze taki bufon wypisuje jaki to cudny i piękny,narcyzek no marzenie każdej kobiety tylko chyba z niskim IQ

Gość trzydziesci osiem i pół
Przecież mamusi nie powie że ma starszego kolegę. Zazdrościsz ze facet woli mlodsze?

Gość gość
pierniki nie musicie tak nachalnie się reklamować, bo i tak wiadomo jak jest, dziewczyny prawie zawsze w wyborze starszy-rówieśnik wybierają rówieśników, pisze 20 latka Żadna nie poleci ot tak na starszego tak jak na swojego rówieśnika. Ale myślę, że wy doskonale o tym już wiecie, tylko tutaj kwitnie zwykłe bajkopisarstwo :)

Gość gość999888
Ja wam powiem że miałam KIEDYŚ taką "przygodę" mężczyzna kilkanaście lat ode mnie starszy był (ja 20 on 38) ale obydwoje byliśmy wolni. Było wspaniale cała noc była nasza i kolejna nie przespana, sama nie mogłam w to uwierzyć.

Gość gość
o kolejny z nich LOL, dajcie sobie siana :D

Gość gość999888
Tomek89 Nie chodzi o to co piszesz ale o to że taki doświadczony mężczyzna wie czego kobiecie potrzeba i nie skupia się na sobie ale na partnerce. To jest uprawianie miłości a nie zwykły sex.

Gość pjaccob malpka gmail com
Od autora tematu. Dziękuję za wszelkie komentarze pod moim tematem. Bardzo doceniam Wasze zaangażowanie w dyskusję. W szczególności podziękowania dla inn.aa i beti, które napisały do mnie bezpośrednio. Po dyskusji z dziewczyną z kafejki która się mną interesowała postanowiłem nie angażować się w taki związek. Preferuję jednak kobiety bardziej doświadczone. Widziałem kilka zapytań o kontakt do mnie. Jak ktoś już napisał w moim imieniu wcześniej (swoją drogą jak to możliwe?) mój adres email to mój nick z forum, tj. pjaccob@gmail.com.

Gość gość
Hehe, ale co poniektórzy mają tutaj ból dupki. Pewnie sfrustrowane 30-40 stki, wściekłe że faceci nie interesują się nimi tylko wolą młodsze. a prawda jest taka że małolaty właśnie lecą na starszych od siebie facetów. a starsi lubią młódki, bo są bardzo proste jeśli chodzi o zaliczenie. Dla małolatki nie trzeba mieć nie wiadomo jakiej pracy, super auta, pliku pieniędzy, dla takiej wystarczy że interesuje się nią starszy koleś, nie mówie oczywiście o dziadkach 50+ ale takich między 30-40 ;-) jeśli taki, oczywiście przystojny, a nie bezzębny robol, zwróci uwagę na taką nastoletnią siksę, to ta ma mokro, czuje się dowartościowana, lepsza od koleżanek, doroślejsza, bo interesuje się nią dorosły facet, a nie smark, który ma w głowie tylko play-station, messiego lub ronaldo i łojenie browarów. A i w seksie w brew pozorom, że niby nie doświadczona, może być ostro. bo taka małolata, na zaproponowane perwersje (np. anal, rimming) zgodzi się bez mrugnięcia okiem, nawet jak anal będzie ją bardzo bolał, a lizanie tyłka facetowi brzydziło, bo zwyczajnie nie będzie chciała wyjść przed starszym, doświadczonym facetem na zacofaną, niedoświadczoną lamerkę.

Gość gość
No i się piernik rozpisał, przecież wiemy, że to ciągle ty jeden piszesz z tym reklamowaniem starszaków:p

Gość gość
Doskonale wiemy:D

Gość 45lat
Gościu 9:56 ale palant z ciebie. Młode dziewczyny zdobywają doświadczenie w ars amandi, odkrywają własną seksualność i fundowanie im od razu perwersji nie patrząc na ich potrzeby to czysty egoizm i s************o. Z takiego związku wyjdą skrzywione emocjonalnie. Ale żeby to zrozumieć trzeba być MĘŻCZYZNĄ, a nie obszczymurkiem. A o wygląd i formę należy dbać zawsze, bez względu na wiek partnerki.

Gość gość
Masz zonę i szukasz kochanki? :o brawo

Gość gość999888
45lat 10:17 Brawo za postawę. I to jest właśnie jeden z wielu przykładów dlaczego młode dziewczyny sypiają z dojrzałymi mężczyznami.

Gość gość
gosc z 9.56 dobrze pisze polać mu. Tak własnie jest. Szczegolnie te lecą na starszych ktore nie miały w domu ojca. Kto zaprzeczy?

Gość gość999888
No tego to nie rozumiem jak można facetowi lizać dupę? Zwymiotuję zaraz.