Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moge byc w ciazy???

Polecane posty

Gość gość

cześć, jestem to po raz pierwszy. Mam takie pytanie czy mogę być w ciąży jeśli 6 dnia cyklu zdarzyła nam się wpadka (cykl 28-30 dni) wczoraj powinnam dostać okres niestety nic... Od tygodnia miałam bolące piersi od wczoraj jakby mniej bola i już nie są takie nabrzmiałe. Napiszcie co sadzicie ???

Gość gość
Wszystko jest możliwe. Cykl zawsze może się przesunąć. Zrób test. Powinien już być wiarygodny. Tak tylko się denerwujesz i może jeszcze przez to przesunąć się miesiączka.

Gość gość
Teraz to już nie wiele poradzisz. Heh, nie wiem czy to odpowiednie powiedzenie tutaj, że "mleko się rozlało" i ogólnie najlepiej, żebyś oszczędziła sobie zbędnych nadziei i zmartwień i zrobiła test, najlepiej może z 2. Wiem, że to stresujące i dla niektórych wstydliwe, żeby iść i kupić, ale pomyśl, że twoje wątpliwości rozwieją się w dosłownie kilka minut, a jak wyjdzie pozytywnie to cóż... Trudno, pogodzić się musisz. Nie warto się stresować brakiem okresu, bo tylko popadniesz w psychozę. Niestety nigdy nie ma 100% pewności przy braku zabezpieczenia. 6dc nie powinniście wpaść, ale nigdy nie wiadomo co organizmowi odbije i jak przesunie owulację (zważywszy, że plemniki mogą przeżyć do 3 dni w organizmie kobiety). Trzymam kciuki za pożądany wynik ;).

Gość gość
Wstydliwe kupić test, ale ****ać się to nie wstydliwe. :o

Gość gość
To nie ma regoly bo nie zawsze jest rowno.Zalezy nawet od zdenerwowanie,emocji itp....A gdy bedziesz szla do gina to zawsze dobrze miec przy calym badaniu swego faceta.

Gość gość
Jest to możliwe, bo owulacja mogła Ci się przesunąć. Wtedy dni płodne wypadają wcześniej. Warto dlatego obserwować się na bieżąco i podczas fazy płodnej całkowicie unikać współżycia. Jeśli masz problem z samodzielnym wyznaczaniem dni płodnych to możesz sobie kupić testy lh albo mikroskop owulacyjny. Wiem z doświadczenia, ze bardzo dobra jest afrodyta