Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katrina26

Kaszel u 2mc niemowlęcia

Polecane posty

Witam.Moj synek (8tyg) ma charczący kaszel...nie ma gorączki,je w miare normalnie...czyszcze mu nosek 2 razy dziennie.Nie wiem z kąd ten kaszel martwie się bo w nocy slysze jak pokasłuje.Mieszkam w Islandii wiec nie bardzo mam sie kogo poradzic.Pomóżcie! W jakim przypadku do lekarza?Dodam,że od 6tyg karmie sztucznym mlekiem(nan1) z powodów zdrowotnych.

Gość gość
Powinnas isc z nim do lekarza. Lepiej dmuchac na zimne. Pediatrow na pewno tam maja. Fajny bobas.

Mysle,ze ten kaszel jest suchy (tak mi sie wydaje)Moze wina lezy w tym ze nie dokładnie mu czyszczę nosek?We środe mam wizyte z malcem wiec wypytam sie wszystkiego lekarza...Jeżeli mój malec będzie miał dziś gorączkę to pojadę do lekarza...

Gość gość
Wiesz, ja bym nie czekala do srody. To jest w sumie malenstwo, moj syn majac rok mial kaszel i sie okazalo, ze to zapalenie oskrzeli, a goraczke mial tylko raz.

WIesz poobserwuje go jeszcze dziś...ogólnie jest marudny dziś (zazwyczaj taki jest) i płaczliwy.Jak po karmieniu przychodzi do odbicia to kurczy nóżki i denerwuje sie i popłakuje dopóki go nie uspokoję..myślę.,ze go brzuszko może boleć...sama nie wiem...