Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znacie ten portal ?

Polecane posty

Gość gość

http://wolnemedia.net/ ja dzisiaj go odkryłam i przeczytałam sporo artykułów,polecam ,otwiera oczy bardzoooo szerokoo.

Gość gość
rany boskie czytam teraz ten artykuł o kontroli umysłów i powiem tak : jak jesteście słabi psychicznie nie wchodzcie,ja nie doczytam chyba

Gość gość
Dzięki, zaraz wejdę.

Gość gość
przeczytałam ,cieżko będzioe zasnąc ,ale dziękuję za tę stronę ,faktycznie otwiera oczy cyt : Inny rodzaj deprywacji sensorycznej odbywa się poprzez umieszczenie poszkodowanego w słonej wodzie (dla pływalności i nieważkości). Następnie ofiara jest wyposażona w czujniki, które kopią elektrowstrząsami jeśli ofiara się poruszy. To powoduje utratę przytomności. Mózg jest przeszkolony, aby zatrzymać wszystkie zewnętrzne ruchy ciała pochodzące od umysłu świadomego. Ten rodzaj deprywacji sensorycznej służy do umieszczenia post hipnotycznych rozkazów – aby wykonać jakieś zadanie w dalekiej przyszłości. Program jest umieszczony w umyśle na tym samym poziomie, z którego normalnie wydaje polecenia do bicia serca.

Gość gośćść
nie no ale to naprawdę na serio o tej kontroli umysłu ??? :o

Gość gość
a mnie zainteresowało radio na tej stronie ,właśnie słucham stacji chilout super nutka